Niyeki şimdinin telefonu 10 yıl öncesinin foto makinadından iyi çekiyorBenim de amatör olarak fotoğrafa ilgim var ve mecbur kalmadıkça telefon ile fotoğraf çekesim gelmiyor...
Niyeki şimdinin telefonu 10 yıl öncesinin foto makinadından iyi çekiyorBenim de amatör olarak fotoğrafa ilgim var ve mecbur kalmadıkça telefon ile fotoğraf çekesim gelmiyor...
Konfeksiyon atölyeleri de terzilerden iyi dikiyor mu?Niyeki şimdinin telefonu 10 yıl öncesinin foto makinadından iyi çekiyor
Fotoğraf makinesi kullandığınızda bir çok parametreye müdahale imkanınız var. Tabi bunu sunduğunu idda eden teller de var ama esas nokta sensör boyu. Sonuçta bulgur tanesi kadar lensin arkasındaki sensörden ne bekleyeceksiniz. Adamlar 24x36 sensöre en fazla 50MP koyuyorlar, (nikon ve sony biraz azıtıyor bu konuda ama onlarda da başka dertler çıkıyor) telefondaki sensör hesabından gidersek 1000MP olması lazım ama yok öyle dünya. Sonra al sana 100 asada bile noise, olmadı buzlu cam. Yani bana göre 64mp tel fotoğrafı = gibicibicips traşıBenim de amatör olarak fotoğrafa ilgim var ve mecbur kalmadıkça telefon ile fotoğraf çekesim gelmiyor...
Niyeki şimdinin telefonu 10 yıl öncesinin foto makinadından iyi çekiyor
Ayrıca SLR candır gerisi helecan.
Bendeki vestel telefonda yatay ayarı vardı (şimdi general mobile DII var) ,ondaki çekimlerde tam ekran çıkıyordu tvde gösterince ,ama sanki yataymı çekiyordum bilmiyorum ,yani, belkide telefonu yatay tutuyordum sanırım ,hatırlamıyoum inanTelefon fotoğraf makinası konusu açılmışken sorayımcevabını bilen arkadaşlar varmı?
Telefonlarla çekilen video ve fotoları flash bellek içine atıp JVC TV ile izliyorum ama bir türlü tam ekran yapamadım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol., telefonla çekilen neden ortada oluyor ?çözemedim The_SreT teraspy usta
Hahaha. Ben baya dino olmuşum yav. Hiç takip etmedim, illa optik olarak görecem o aynadan yansıyan görüntüyü, LCD delikanlıyı bozar, şaka şaka....Konu dışı ama, aynasız makineler daha iyi değil mi?
Güncelleme demek planlı eskitme demek ?Hocam güncelleme yapmazsanızdan kasttiğiniz nedir ki? Zaten belli bir süre sonra güncelleme almıyorlar.
Örneğin kurumsal hat için zamanında (5 sene kadar oluyor), 2 beleş tablet verdi vodafone. Güncellemeleri açık olduğu halde geçende baktım 4,1,1 de kalmış.
Fena da değil, çatır çatır nete girip, video izlettirip, sıpanın 3-5 oyununu da oynatıyor.