teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
İyide bozulan kart,mühendis değilkiO kartı tasarlayan mühendiste derim hata o vakit.
İyide bozulan kart,mühendis değilkiO kartı tasarlayan mühendiste derim hata o vakit.
İyide bozulan kart,mühendis değilki
Yani, mühendisin yaptığı "tasarım hatası" diyorsun kısaca...:smile:Kart gökten gelmiyor ya hocam, bunu mühendis çizmiyor mu?
fazla bilgim de yok zaten
gülme gülmeeeee (hadi konuyu dağıtmayayım )
Abi ne güzel şeyler biliyorsun Allah nazardan saklasın ?Kırmızı menüyü al tvden,366y yükle,ardından telnet veya ftp ile kırmızıyı geri yükle
usb belleği tv tak ,toolbox ile bağlan,ftp bağlanırsa çok iyi,bağlanmazsa telnet ile bağlan, ve :
yazıp enter bas ve mnt içinde usb adını gör ,diyelim altında hd0a yazıyor :thumbsup: sonraKod:cd /mnt
enter vendor girKod:cd /vendor
enterKod:cp -R dynamic_ui /mnt/hd0a
usb ya kopyalıyacak ,ardından 366y yükle tvye,yine telnetle bağlan ve :
enter basıp sarı renkli menüyü silKod:rm -R /vendor/dynamic_ui
enter,usb adını gör diyelim hd0a ,bu kez :Kod:cd /mnt
enterKod:cd /hd0a
enterKod:cp -R dynamic_ui /vendor
Tv kapa-aç ,karşında yeni versiyon ve kırmızı menü
Tabii elinde tvnin full yazılımı olmalı ,aksi giderse yüklersin,bu arada otel menüden ayar ve kanallarını da önceden yedekle :wink:
Bizimkinde (MB91)sarıydı,yani 366y , göz zevkini bozan itici bir renkti.
merhaba; https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/merhabalar. Bende. Vestel smart 40pf7070 40 model 17mb95m. Anakart TV var. Yazılım yükledim. Yazılımı yüklendikten sonra Vestel logosu geliyor. Stand-by yanıp sönüyor açılmıyor kök yazılımı bulup flash belleğe attım dediğiniz gibi flaşı taktım kumandadan ok tuşuna basarak fişi taktım ama öndeki ışık hiç yanmadan logo geldi ve hiç bişey olmadı. fişi çıkartıp tekrar taktığım zaman kumandadan ok ye basmassam kırmızı ışık yanıp sönüyor. farklı flash bellek ile denedim Ne yapabilirim acil yardım lutfen.
Eh,yardım istedin,bende "tamam" dedim,burada ne yapman gerektiğini yazdım ve 30 dakikadır senden cevap bekledim,artık saat 02:59 oldu,uykum geldi,ben kaçar,sana kolay gelsin ...BANA BİRİ TAM ANLAMİ İLE YARDİMCİ OLABİLİRMİ ACABA RİCA ETSEM.
Sonuç olarak ne diyoruz ?dışarıdaydım bi arkadaştan flaşh bellek istedim eski tip kingston onu almaya gitmiştim bende 2 tane ayrı model sandisk flash bellek vardı. aynı işlemleri şimdi tekrar denedim. ve kingston flaşh bellek ile oldu. atabildim yazılımı en sonunda . aynı işlemi sandiskle deniyorum olmuyor. bence bazı sandisk flaşhlar bu tvlerde çalışmıyor. üstelik 2 sandisk marka flaşhla deneme yaptım. yardımların için çok teşekkür ederim saolasın beklemişşinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada sandisk flaşh ile kumandaya basılı şekilde mal gibi tam 10 ar dakika başında bekledim. yine olmadı. kart flaşh bellek seçiyor demekki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yardım için çok çok teşekkürler