Z Çevrimdışı Zeyrekerhan Yeni Üye 25 Ara 2021 2 37 26 Ara 2021 #85 Zeyrekerhan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Merhabalar benim tv hiç açılmıyor vestel yazısında kalıyor anakartım bu hangi yazılımı yüklemem gerek bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Zeyrekerhan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Merhabalar benim tv hiç açılmıyor vestel yazısında kalıyor anakartım bu hangi yazılımı yüklemem gerek bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Çevrimdışı ramooo19 Yeni Üye 14 Ara 2021 26 37 27 Ara 2023 #86 Zeyrekerhan' Alıntı: Merhabalar benim tv hiç açılmıyor vestel yazısında kalıyor anakartım bu hangi yazılımı yüklemem gerek bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bendede var vestel yazısında kalıyor led mavi yanip sönüyor fakat vestel logosundan çıkmıyor.
Zeyrekerhan' Alıntı: Merhabalar benim tv hiç açılmıyor vestel yazısında kalıyor anakartım bu hangi yazılımı yüklemem gerek bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bendede var vestel yazısında kalıyor led mavi yanip sönüyor fakat vestel logosundan çıkmıyor.
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 28 Ara 2023 #87 ramooo19' Alıntı: aynı sorun bendede var vestel yazısında kalıyor led mavi yanip sönüyor fakat vestel logosundan çıkmıyor. Genişletmek için tıkla ... Sen de her yerde yazılım istiyorsun,aslında mb95 ile alakalı en iyi konuya yazmışın,baştan bu konuyu okumalısın,senin tv kartı ile de alakalı
ramooo19' Alıntı: aynı sorun bendede var vestel yazısında kalıyor led mavi yanip sönüyor fakat vestel logosundan çıkmıyor. Genişletmek için tıkla ... Sen de her yerde yazılım istiyorsun,aslında mb95 ile alakalı en iyi konuya yazmışın,baştan bu konuyu okumalısın,senin tv kartı ile de alakalı