auroraelf indirdim mb110 un onu acmaya ugrasiyorum..
Katkıda bulunur mu derkentommy toolbox un eski haliyle kullanilmasina sevinmis,yeni halini görse katkida bulunur mu acaba ?
Benim aklıma başka şey gelmişti
ben mb95 xml dosyasiyla ilk versiyon toolbox u kontrol ettim birebir ayni, xml dosyasi olmadan hazirlamak mümkün degil zaten.Sonraki versiyon deneme yanilma ile eklenmis olabilir.mb6x larda xml dosyasi resimi paylasilmis indirilebiliyor büyük ihtimalle .Giray in yazisini buldum dün xml ile ilgili Tvde isimi txt dosyasi olarak var yazmis bende bulmustum o dosyayi, ama icerik tv de kesinlikle yok bulamadim yazmis..çünkü onun programı en son çıkan program
Tv içinde kısa bir açıklama var ,o kadar ,yoksa dururmuyum hemen yayınlardım ben bileben mb95 xml dosyasiyla ilk versiyon toolbox u kontrol ettim birebir ayni, xml dosyasi olmadan hazirlamak mümkün degil zaten.Sonraki versiyon deneme yanilma ile eklenmis olabilir.mb6x larda xml dosyasi resimi paylasilmis indirilebiliyor büyük ihtimalle .Giray in yazisini buldum dün xml ile ilgili Tvde isimi txt dosyasi olarak var yazmis bende bulmustum o dosyayi, ama icerik tv de kesinlikle yok bulamadim yazmis..
Arkadaşlar MB230'lu TV'nizden web tarayıcısını açıp; adres satırına chrome:gpu yazarak açılan ekranın resmini atabilir misiniz?
Bakalım MB230'daki Novatek çipte hangi ekran kartı kullanılmış...
Ama mb230 larda daha kotu görüntü var ? anlamadım ben erorTeşekkürler. Adamlar G51 koymuşlar ya, hiç fena sayılmaz. Amlogic S905x3'le aynı nesil GPU var.
MB130S'teki MStar işlemcide ise 12 sene önce çıkan Mali400'ü kullanmış herifler. Sonra neden arayüz akmıyor diyoruz.
Ama mb230 larda daha kotu görüntü var ? anlamadım ben eror
hmm anladım desem yeridirHocam burada bahsettiğimiz GPU videodan sorumlu değil. TV arayüzünün grafiklerini çizme, boyutlandırma, gölgelendirme gibi işlerini yapar. (Aynı işleri dahili web tarayıcısı için de yapar tabi.)
Görüntü kalitesini asıl belirleyen ünite VPU denen zamazingo oluyor. Video decoder, renk geliştirme, filtreleme vs işleri yapar. Ama nesnel bir veri olmadığı için bu üniteleri kağıt üzerinde karşılaştırmak genelde mümkün olmuyor. Çünkü firmalar her zaman "süper kaliteli resim geliştirme", "sektörün en iyi görüntü kalitesi" falan yazıp geçiyor. İşte o anda göz devreye giriyor.