MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
5.28.7.4 yazılımda android üzerinden smart center programıyla bağlantı kuramıyorum tv ile 55r7540 tv de onu farkettim bende sizdede durum aynımıdır?

Ben de bazen bağlantı kuramıyordum. En son yine dönüp dolaşıp 5.7.20'ye döndüm.

5.28.7.4 yazılımda android üzerinden smart center programıyla bağlantı kuramıyorum tv ile 55r7540 tv de onu farkettim bende sizdede durum aynımıdır?
aynı durum bendede var.ve uygulamalarda TRT.TV çalışmıyor.

TRT uygulamasına bakmadım henüz ama telefondaki smart tv uygulaması çalışıyor. Kumanda edebiliyorum, resim paylaşabiliyorum yada telefon ekranını televizyona yansıtabiliyorum.
TV: Hi-Level 49UH650 Ver: V5 için picasso ilgili konudaki güncel sürüm.

bu yazılımın geliştircilerinden tek ricam var. lütfen motion için bir çözüm bulun. bu yazılımla yapılanın tam tersi ile görüntü kalitesinden taviz vererek hareketli görüntüde düzelme sağlayın. çok sevaba girersiniz. :D

5.28.7.4 yazılımında 55ud8200 tv de youtube da yaklaşık 30 dakika sonra donma yapıyor.Önceki yazılımda bu problem yoktu.Reset atma dışında.

mb130 v5.28.7.4 yazılımı benim için hüsran .bir an önce güncelleme gelmesi gerekiyor.
siz youtube donuyor diyorsunuz.ben TRT.TV uygulaması açılmıyor ve modlama ile kayıt yapabildiğim tv
şimdi kayıt işlemi yapmıyor hata veriyor diyorum.yeni güncelleme gelebilir diye V5.7.20 güncellemesine dönüş yapmadım.
biraz daha bekleyip v5.7.20 dönüş yapmak gerekecek.

mb130 v5.28.7.4 yazılımı benim için hüsran .bir an önce güncelleme gelmesi gerekiyor.
siz youtube donuyor diyorsunuz.ben TRT.TV uygulaması açılmıyor ve modlama ile kayıt yapabildiğim tv
şimdi kayıt işlemi yapmıyor hata veriyor diyorum.yeni güncelleme gelebilir diye V5.7.20 güncellemesine dönüş yapmadım.
evet trt tv de problemli.ben çok kullanmadığım için belirtmedim. youtube çocuklar için daha çok kullandığımdan çok can sıkıcı bir durumdu.bende eski yazılıma döndüm.

USB fat32 olmak zorunda mı acaba.

Aynı anakartlı Toshiba'lara 5.34.1.4 sürümlü yazılım verildi. Yakın zamanda bizimkilere de gelecektir diye tahmin ediyorum.

Aynı anakartlı Toshiba'lara 5.34.1.4 sürümlü yazılım verildi. Yakın zamanda bizimkilere de gelecektir diye tahmin ediyorum.
bir yerini yaparken bir yerini bozuyorlar. ben eski sürüme geçtim. kafam rahat.

@fikoloji, hi-level 49uhl650 tv min yazılımını v5.7.20.düşüreyim dedim.
sorun yaşadım.yazılım yüklendikten sonra ses var görüntü yok .iki kez denedim olmadı.
tekrardan v5.28.7.4 yükledim görüntü var .sorun yok.
TRT.TV uygulaması çalışmadığı için yazılım düşürdüm olmadı .
bu sayfadaki yazılımlar benim hi-level tv ye uyugun denmişti.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

@fikoloji, hi-level 49uhl650 tv min yazılımını v5.7.20.düşüreyim dedim.
sorun yaşadım.yazılım yüklendikten sonra ses var görüntü yok .iki kez denedim olmadı.
tekrardan v5.28.7.4 yükledim görüntü var .sorun yok.
TRT.TV uygulaması çalışmadığı için yazılım düşürdüm olmadı .
bu sayfadaki yazılımlar benim hi-level tv ye uyugun denmişti.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
selam,
doğrudur ama bazı arkadaşlardan da geri bildirim aldım, eski sürüme dönmekte sorun yaşayanlar oluyor. trt uygulamasında bende de sorun var. fabrika çıkışına dönmek için full yazılım talep konusunda seri numarası paylaşarak destek alınız

selam,
doğrudur ama bazı arkadaşlardan da geri bildirim aldım, eski sürüme dönmekte sorun yaşayanlar oluyor. trt uygulamasında bende de sorun var. fabrika çıkışına dönmek için full yazılım talep konusunda seri numarası paylaşarak destek alınız
tamam .teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt