MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
S Çevrimdışı

SSBMAN

Aktif Üye
16 Ocak 2020
55
44
TRT uygulamasına bakmadım henüz ama telefondaki smart tv uygulaması çalışıyor. Kumanda edebiliyorum, resim paylaşabiliyorum yada telefon ekranını televizyona yansıtabiliyorum.
TV: Hi-Level 49UH650 Ver: V5 için picasso ilgili konudaki güncel sürüm.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
bu yazılımın geliştircilerinden tek ricam var. lütfen motion için bir çözüm bulun. bu yazılımla yapılanın tam tersi ile görüntü kalitesinden taviz vererek hareketli görüntüde düzelme sağlayın. çok sevaba girersiniz. :)

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
mb130 v5.28.7.4 yazılımı benim için hüsran .bir an önce güncelleme gelmesi gerekiyor.
siz youtube donuyor diyorsunuz.ben TRT.TV uygulaması açılmıyor ve modlama ile kayıt yapabildiğim tv
şimdi kayıt işlemi yapmıyor hata veriyor diyorum.yeni güncelleme gelebilir diye V5.7.20 güncellemesine dönüş yapmadım.
biraz daha bekleyip v5.7.20 dönüş yapmak gerekecek.

Z Çevrimdışı

zaltun 

Aktif Üye
25 May 2018
127
24
mb130 v5.28.7.4 yazılımı benim için hüsran .bir an önce güncelleme gelmesi gerekiyor.
siz youtube donuyor diyorsunuz.ben TRT.TV uygulaması açılmıyor ve modlama ile kayıt yapabildiğim tv
şimdi kayıt işlemi yapmıyor hata veriyor diyorum.yeni güncelleme gelebilir diye V5.7.20 güncellemesine dönüş yapmadım.
evet trt tv de problemli.ben çok kullanmadığım için belirtmedim. youtube çocuklar için daha çok kullandığımdan çok can sıkıcı bir durumdu.bende eski yazılıma döndüm.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109

Aynı anakartlı Toshiba'lara 5.34.1.4 sürümlü yazılım verildi. Yakın zamanda bizimkilere de gelecektir diye tahmin ediyorum.

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
F fikoloji, hi-level 49uhl650 tv min yazılımını v5.7.20.düşüreyim dedim.
sorun yaşadım.yazılım yüklendikten sonra ses var görüntü yok .iki kez denedim olmadı.
tekrardan v5.28.7.4 yükledim görüntü var .sorun yok.
TRT.TV uygulaması çalışmadığı için yazılım düşürdüm olmadı .
bu sayfadaki yazılımlar benim hi-level tv ye uyugun denmişti.
yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji, hi-level 49uhl650 tv min yazılımını v5.7.20.düşüreyim dedim.
sorun yaşadım.yazılım yüklendikten sonra ses var görüntü yok .iki kez denedim olmadı.
tekrardan v5.28.7.4 yükledim görüntü var .sorun yok.
TRT.TV uygulaması çalışmadığı için yazılım düşürdüm olmadı .
bu sayfadaki yazılımlar benim hi-level tv ye uyugun denmişti.
yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
selam,
doğrudur ama bazı arkadaşlardan da geri bildirim aldım, eski sürüme dönmekte sorun yaşayanlar oluyor. trt uygulamasında bende de sorun var. fabrika çıkışına dönmek için full yazılım talep konusunda seri numarası paylaşarak destek alınız

Geri
Üst Alt