gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
ben önceki yazılıma döndüm bu sebepten.Özellikle futbol maçlarında topun hareketinde bu gölgelenme çok belli oluyor.bu yönde bir iyileştirme yazılımı mutlaka olmalı.
ben önceki yazılıma döndüm bu sebepten.Özellikle futbol maçlarında topun hareketinde bu gölgelenme çok belli oluyor.bu yönde bir iyileştirme yazılımı mutlaka olmalı.
ben önceki yazılıma döndüm bu sebepten.
İlk kurulum denediniz mi ?F fikoloji,
geçen hafta V5.28.7.4 yazılımı yükledim .bugün uygulamalardan TRT:TV uygulamasından canlı yayından tv izlemek istedim.
maalesef uygulama çalışmıyor.açılıyor fakat herhangi bir yerden bir şey izlemek için tıklayınca ,dönüp duruyor.
hiçbirşey açılmıyor.Yazılım v5.7.20 de iken izleyebiliyordum TRT.TV yi.bu konuda vestel e dönüş yapabilirseniz veya farklı çözümü var ise bilgilendirirseniz memnun olurum.yoksa diğer V5.7.20 yazılıma dönmem gerekecek.
siz hatırlatınca biraz evvel ilk kurulum yaptım.malesef olmadı.boşyere tv kanal sıralaması gitti.İlk kurulum denediniz mi ?
yazılım linkleri içinde eski sürümler mevcuttur, geçmişe dönebilirisnizk
siz hatırlatınca biraz evvel ilk kurulum yaptım.malesef olmadı.boşyere tv kanal sıralaması gitti.
teşekkür ederim.
renkler falan bir şekilde çözülüyor da, şu hareketli görüntüde iz, gölge vb. çözülmüyor . sıkıntı yaptı bende.
Arkadaşlar F fikoloji hocamın güncel versiyon yazılımını HI-LEVEL 49uhd650 televizyona yükledim. Birkaç gündür kullanıyoruz.Herhangi bir sorun yok. Görüntü iyileşmesini gözle test etmek benim için mümkün değil. Yani ayırt edemem açıkçası. Ancak pix demo modunda inceleyince, gözle görülür bir iyileşme gördüğümü düşünüyorum. Bana seste de iyileşme varmış gibi geldi. Ama kanıtı var mı derseniz. O teknik imkanım yok. Bunlar, sadece benim kullanıcı yorumlarım. Hem foruma, hem yazılımı bizlere sunan F fikoloji ve Vestel Yazılımcılarına teşekkür ederim.
peki tv kayıt yapıyormu, farkli bi alt yapı varmı fazladan ne gelmiş exrası neler ,newrophat ,profillerini yolla bir ara modlama konusundan ,burasını karıştırmayalım bir göz atayım profillere
toshiba 49v5863dat. sabit insan veya nesnelerin çevresinde çok ince hale gibi oluyor. hareketli nesne veya insanlarda takip eden gölgemsi şeyler var. bilmem anlatabildim mi?1- TV modeliniz nedir?
2- 5.28.7.4'te mi oluyor gölgelenmeler? Nasıl olduğunu biraz tarif edebilir misiniz? Benim TV'de kontrol etmek istiyorum.
3- Teşekkürler.
istediğiniz uygulama üzerinde youtube veya favori tuşuna 5 sn basılı tutarsanız tuş ona atanıyor. ama uygulama içindeki uygulama atanmaz.Bu uygulamalar için atanmış kısayol tuşlarına farklı bir fonksiyon işlemi atanabiliyor mu acaba ?
Yıldız içinde 1 yazan tuşa atandığı gibi