MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Qui mb130 için yeni yazılım geldi, bunu kasıtlı yüklemiyorum. bunun sebebi karışma olmasın çünkü vestel yazılımlarda değişiklilkler üzerinde devam ediyor. bizde form olarak bu konuda çalışma yapıp bilinçlendirince atacağız.
örnek mb130 için mevcut olan Qui V4.35.8.0 yazılımı var diyelim vestel V5.73.0 yazılımı çıkardı. ama bunu V4 le başlayan versiyon kullanamıyor bilgisi aldık, henüz test etmediğimiz için yanlış bilgi vermek istemiyorum. tekrar konuya dönelim V4 le başlayanlar V4.x.x.x. gibi devam core yazılımlarını yükleyebilecek v5.x.x.x ile başlıyorsa v5.x.x.x devam core yazılımlarını yükleyecek.
işin özü mb130 qui menü de kendi içinde 2 ye bölünecek
TEKNOwest teknovest Adem Helvacı Ado

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Qui mb130 için yeni yazılım geldi, bunu kasıtlı yüklemiyorum. bunun sebebi karışma olmasın çünkü vestel yazılımlarda değişiklilkler üzerinde devam ediyor. bizde form olarak bu konuda çalışma yapıp bilinçlendirince atacağız.
örnek mb130 için mevcut olan Qui V4.35.8.0 yazılımı var diyelim vestel V5.73.0 yazılımı çıkardı. ama bunu V4 le başlayan versiyon kullanamıyor bilgisi aldık, henüz test etmediğimiz için yanlış bilgi vermek istemiyorum. tekrar konuya dönelim V4 le başlayanlar V4.x.x.x. gibi devam core yazılımlarını yükleyebilecek v5.x.x.x ile başlıyorsa v5.x.x.x devam core yazılımlarını yükleyecek.
Qui olmayan mb130 35'le biten yazılım bir aydır güncellenmedi Bu konuda bir çalışma mevcut mu F fikoloji ustam

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
191
46
F fikoloji üstad, bu yeni ud9460 tvler de Qui yazılım var galiba menü ona benziyor kumanda da farklı gibi geldi bana. Söylediğiniz gibi Vestel yeni yazılım üzerinde çalışıyor umarım sadece görüntü kalitesi üzerinde olumlu etkisi olan bir yazılım çıkarır.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
F fikoloji üstad, bu yeni ud9460 tvler de Qui yazılım var galiba menü ona benziyor kumanda da farklı gibi geldi bana. Söylediğiniz gibi Vestel yeni yazılım üzerinde çalışıyor umarım sadece görüntü kalitesi üzerinde olumlu etkisi olan bir yazılım çıkarır.

Aslında bunun bilgisini geçen yaz vermiştik tavsiyeforumu olarak :ok

2018 TEMMUZ sonrası üretime geçecek olan tüm VESTEL üretimi tv lerde menü geçişi olacak. (Konuyu ben açmıştım ama kimbilir hangi başlığı atmışımdır hatırlamıyorum :kiskis )

Daha önce yazdığım forumda da bir kampanya başlatıp VESTEL i oldukça baskı altına almaya çalışmıştık özellikle şu ses barının altta olması ve kocaman olması sorunundan dolayı.

Tavsiyeforumunda ise tüketicilerden gelen olumlu olumsuz tüm geri dönüşleri yine VESTEL yönetimine elimizden geldiğince aktardık. Bizim etkimiz ne derece olmuştur bilemeyiz lakin öyle veya böyle geç de olsa VESTEL yöneticileri ve mühendisleri bir şekilde tüketicilerine kulak veriyor bu da sevindirici bir haber elbette.

Umarız Yazılım konusunda verdikleri sözü de tutarlar :ok

T Çevrimdışı

toydosakni

Aktif Üye
11 Kas 2018
464

2018 TEMMUZ sonrası üretime geçecek olan tüm VESTEL üretimi tv lerde menü geçişi olacak. (Konuyu ben açmıştım ama kimbilir hangi başlığı atmışımdır hatırlamıyorum :kiskis )

Daha önce yazdığım forumda da bir kampanya başlatıp VESTEL i oldukça baskı altına almaya çalışmıştık özellikle şu ses barının altta olması ve kocaman olması sorunundan dolayı.

Tavsiyeforumunda ise tüketicilerden gelen olumlu olumsuz tüm geri dönüşleri yine VESTEL yönetimine elimizden geldiğince aktardık. Bizim etkimiz ne derece olmuştur bilemeyiz lakin öyle veya böyle geç de olsa VESTEL yöneticileri ve mühendisleri bir şekilde tüketicilerine kulak veriyor bu da sevindirici bir haber elbette.

usta imzam tv için v3.62.36'dan hala haber yok:ara

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
582
56

Sayın Adem Helvacı Ado üstad bir de şu bilgi barı süresinin düşürülmesi olayını bir söyleseniz. 15 saniye bence oldukça uzun bir süre, benim kullandığım Next cihazda bu süre 1 saniye ve çok daha kullanışlı.

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
Benim tv'de orjinal v.5.7.3.2 (55UD9460) yazılımı var ama DLNA sorunu var (tv reset atıyor), başka sorunu yok. Ne yapmalıyım, V4.35.19.0'ı mı kurayım yoksa beklemeli miyim?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Benim tv'de orjinal v.5.7.3.2 (55UD9460) yazılımı var ama DLNA sorunu var (tv reset atıyor), başka sorunu yok. Ne yapmalıyım, V4.35.19.0'ı mı kurayım yoksa beklemeli miyim?
evet bahsettiğim gibi qui 2 versiyonda olduğunu anladık. Adem Helvacı Ado TEKNOwest teknovest
bi güncelleme var ama sizin versiyonunuz sanki daha güncel gibi. neyse bu konuya odaklanalım.
sizden ricam menü4725 yapıp ekran resmini eklermisin.
ayrıca normal menülerden bi kaç resim ekleyebilirmisin ?

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
evet bahsettiğim gibi qui 2 versiyonda olduğunu anladık. Adem Helvacı Ado TEKNOwest teknovest
bi güncelleme var ama sizin versiyonunuz sanki daha güncel gibi. neyse bu konuya odaklanalım.
sizden ricam menü4725 yapıp ekran resmini eklermisin.
ayrıca normal menülerden bi kaç resim ekleyebilirmisin ?

20190207_210958_resized.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TV için mini inceleme yaptım hocam zaten.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
20190207_210958_resized.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TV için mini inceleme yaptım hocam zaten.

Çok iyi sin be ?
Hayırlısı olsun ve güzel on izlenim olmuş.
Konuyu araştırıp döneceğim

Geri
Üst Alt