PlayMonstee
Yeni Üye
- 22 Ocak 2019
- 6
- 32
Hocam Bende 50ud8400 tv var mb130 Ben bunu Yukleye birliyim
Ve nasil tv ye yuklicem
Ve nasil tv ye yuklicem
3.62.35.0 yazılımı yükleyebilirsiniz.ben bu tv ye ne yapa BILIRIM
VESTEL 50 UD 8400 MB130
Bu sorun değil. Dediğim gibi uyumsuzluk. İlk sayfada dile getirdimNetflix problemi giderildimi?????
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
smart menüde simgeler düzgün çıkmıyor.Srun düzeldimi 55ud9300 var tekrar carbon menüye döndüm.
qui menü yeni tv ler için geçerli, bu gün bile aldığınız 49ud9300 de eski carbon sürüm var. ilk sayfada belirttiğim gibi bu hata değil uyumsuzluk. nasıl ki şu an bende samsung a7 varken 6.1 andiroid sürümü varken a3 de android sürümü 7benim televizyon eski değilki 6 ay oldu alalı.Kumandada sizin gösterdiğiniz kumandalardan farklı.Bu problemi nasıl çözeceğiz.
En güncel sürümdür
Reis saol Guncelledim Buna baska ne yapa bilrim mb130 50UD8400
Evt güncelleme yapabilirsin.Hocam Merhabalar,
öncelikle bilgileriniz den çok faydalandım,emeğiniz için teşekkürler.
Tv değişimi hakkımı yurdun malı diye daha önce hiç kullanmadığım Vestelden yana yaptım.
55UD9460 serisini dün akşam bağladılar.Kendimce ufak tefek ayarlar yaptım ve bir kaç soru sormak istiyorum.(Çok az kurcalıyabildim
Sizin verdiğiniz bilgilerden kontrol ettiğim kadarıyla 4.35.8.0 sürümü mevcut.MB130 çekirdek var.
Ayarlarda HDR aç-kapa yada benzeri hiç bir şey görmedim.Acaba otomotik olarak sürekli aktif mi ?
Yine ayarlarda Bluetooth ile ilgili seçenek göremedim.Evde akıllı bluetooth kumanda var nasıl eşleştireceğimi bilemiyorum.
Görüntü ayarlarını dinamikte kullanınca istediğime yakın görüntü alıyorum,tavsiye ettiğiniz renk,parlaklık,keskinlik vs ayarları varmı.
smartının çok stabil çalışmadığını düşünüyorum,marketi çok yetersiz,dışarıdan uygulama yükleyebilirmiyim acaba,
İnternet hız testi yaptığımda(3-4 defa denedim) en yüksek 30mbs çıktı,yanındaki başka cihazla yaptığımda 87mbs gibi hız çıkıyor.Acaba neden çok düşüyor fikriniz varmı,(iki cihazda da Kablosuz ağ kullanıyorum)
Son olarak bu tv ile ilgili verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir.
Şimdiden Çok Teşekkürler...
Ooo çoktanYeni arayüz olmuş.
Ooo çoktan