elcapitano
Aktif Üye
- 18 May 2018
- 200
- 33
aynen ...usb belleğe ulaşan medya tuşuda çalışmıyor ve alttaki renkli tuşlarda çalışmadısende çalıştımı
görüntü kalitesi nasıl hocam. jvc yazılımından farklı mı?
aynen ...usb belleğe ulaşan medya tuşuda çalışmıyor ve alttaki renkli tuşlarda çalışmadısende çalıştımı
kaynak bölümü uğraştırıyor.. renkli bölümde video atlaması yapılabiliyor işlevsiz olması olmadıYok çalışmıyor usb bölümü kaynak bölümün de çıkıyor renkli tuşlar bu menüde yapacak bir işlevi yok zaten
3.62.35 neyse o,kumanda işlevsiz olunca olmuyor. yeni kumanda alacaksan yükle.görüntü kalitesi nasıl hocam. jvc yazılımından farklı mı?
bu dua bizede lazım ,denizli bağ bahçeli .. denizde yüzmeyi seven vardır içimizdeCennette dağ manzaralı şelaleli bi yer hayal et, duası
Hayırmb130 smartsız modeli için bu yazılımı kullanabilir miyiz. 50ud6300
Hayır gelmeyecektirJVC ler için ayrı bir Qui menülü yazılım gelecek mi?
Yeni yazılımlar upload edildi. Ama sen nerde kaldın bilmiyorumforum bir coşmuş sanki ama hep aynı şeyler yeni diye karşımıza çıkıyor
hocam bunun modeli nedir acaba alıp geçsem mi diyorum fakat internette satışı yok
Yeni kumanda bu şekilde ??
servislerde vardırhocam bunun modeli nedir acaba alıp geçsem mi diyorum fakat internette satışı yok
emğinize sağlık hocam o sebebden demedim kendi cihazım açısından söyledim o da fabrikasyon olarak yok yani çıkmıyor başlıklara da bakınca heyecanlanıyoruz o bakımdanYeni yazılımlar upload edildi. Ama sen nerde kaldın bilmiyorum