MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
jeanlecroix Çevrimdışı

jeanlecroix

Yeni Üye
23 Tem 2022
33
37
Elbette göremezsin maalesef bu durumda ama daha önce yaşanan kart değişimi yine olabilir diye düşünüyorum ,tabii arkada yanan ledleri göremediğin için böyle yazdım.Optik çıkışının ışık vermesi normal ,asıl önemli olan ledleri görebilmen.Panele ışık tuttuğunda arkada hayal-meyal görüntü var mı peki
Hayır görüntüye dair hiçbir şey yok. Yazılımlardan önce Vestel yazısı geliyordu, ışıklı siyahta kalıyordu. Sonra hiç ışık gelmemeye vestel görünmemeye başladı. Yanlış ifade ediyorsam düzeltin lütfen önce full yazılım atıp sanki windows kurar gibi işletim sistemi kuruyoruz, sonra çekirdek yazılım atarak driver tanıtıyormuş gibi bir mantıkla panel tanıtıyoruz değil mi? Ben bana gönderilen iki yazılımı da eksiksiz uygulamama rağmen tv de hiçbir hareket oluşmuyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,803
65
Hayır görüntüye dair hiçbir şey yok. Yazılımlardan önce Vestel yazısı geliyordu, ışıklı siyahta kalıyordu. Sonra hiç ışık gelmemeye vestel görünmemeye başladı. Yanlış ifade ediyorsam düzeltin lütfen önce full yazılım atıp sanki windows kurar gibi işletim sistemi kuruyoruz, sonra çekirdek yazılım atarak driver tanıtıyormuş gibi bir mantıkla panel tanıtıyoruz değil mi? Ben bana gönderilen iki yazılımı da eksiksiz uygulamama rağmen tv de hiçbir hareket oluşmuyor.
Full yazılımda herşey var zaten ,çekirdek dediğimiz "core" yazılımda sadece varsa düzeltmeler olur ,ana yazılım full olandır :ok Ancak benim olsa bu tv bir sandalye koyar, çıkıp bakardım yandan led ışığı var mı diye ,hatta görmek için elimden geleni yapardım :)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Full yazılımda herşey var zaten ,çekirdek dediğimiz "core" yazılımda sadece varsa düzeltmeler olur ,ana yazılım full olandır :ok Ancak benim olsa bu tv bir sandalye koyar, çıkıp bakardım yandan led ışığı var mı diye ,hatta görmek için elimden geleni yapardım :)
Hatta neredeyse tam vestel logosunun çıktığı yere telefonun ışığını dibinden (panele yapışacak şekilde) tutarak bakın.

jeanlecroix Çevrimdışı

jeanlecroix

Yeni Üye
23 Tem 2022
33
37
Boyum 1.68 ve tam dediğinizi yapıp sandalyeyle her boşluktan içeri bakmaya çalıştım. Odada hiçbir ışık kaynağı yokken inceledim. TV içerisinde herhangi bir ışık görmüyorum. Umarım doğru yere bakmışımdır bunlardan birisi de hoparlör delikleriydi.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,803
65
Boyum 1.68 ve tam dediğinizi yapıp sandalyeyle her boşluktan içeri bakmaya çalıştım. Odada hiçbir ışık kaynağı yokken inceledim. TV içerisinde herhangi bir ışık görmüyorum. Umarım doğru yere bakmışımdır bunlardan birisi de hoparlör delikleriydi.
Hımm, o zaman besleme kartı arızalı olabilir ,ledler arızalı olabilir ,yani yazılımla alakalı olmayabilir

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hımm, o zaman besleme kartı arızalı olabilir ,ledler arızalı olabilir ,yani yazılımla alakalı olmayabilir
Bende aynı fikirde olduğum için tam logonun olduğu yerden kontrol etmesini istedim. TV' ye yazılım doğru yüklendiyse ve led barlar arıza verdiyse zaten TV ilk kuruluma döndüğü için seste gelmez. Ama dediğiniz gibi beslemede problem varsa zaten tamiri, değişimi gerekir.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,803
65
Bende aynı fikirde olduğum için tam logonun olduğu yerden kontrol etmesini istedim. TV' ye yazılım doğru yüklendiyse ve led barlar arıza verdiyse zaten TV ilk kuruluma döndüğü için seste gelmez. Ama dediğiniz gibi beslemede problem varsa zaten tamiri, değişimi gerekir.
Evet ,maalesef. Sevgili jeanlecroix jeanlecroix en iyisi servis ile görüşmen ,hatta görüşmede "yazılım attım" falan da deme bence.

jeanlecroix Çevrimdışı

jeanlecroix

Yeni Üye
23 Tem 2022
33
37
slowfood slowfood ve vakit ayırıp ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Domates kabuklarından drone yapabiliyorum ama şu tv yi yapamadım bu başarısızlık hissi çok kötü. hepinizi öptüm, sarıldım, teşekkür ettim. <3
Evet ,maalesef. Sevgili jeanlecroix jeanlecroix en iyisi servis ile görüşmen ,hatta görüşmede "yazılım attım" falan da deme bence.od

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
slowfood slowfood ve vakit ayırıp ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Domates kabuklarından drone yapabiliyorum ama şu tv yi yapamadım bu başarısızlık hissi çok kötü. hepinizi öptüm, sarıldım, teşekkür ettim. <3
Bazen problemin ne olduğunu bilmekte başarıdır. Keşke daha fazla çözüm üretebilseydik. Ama ilgimi çekti. Eğer sakıncası olmaz ve özel bir proje değilse en kısa zamanda domates kabuğundan drone projenizle ilgili konunuzu forumumuzda görmek isteriz.

Geri
Üst Alt