R
royalclass18
Yeni Üye
- 4 Şub 2018
- 14
Teşekkürler düzeldi sıfırlayıncaSon sürüm yüklü daha üstü yok tv yi ilk kuruluma dönderin tekrar kurulum yapıp deneyin.
Teşekkürler düzeldi sıfırlayıncaSon sürüm yüklü daha üstü yok tv yi ilk kuruluma dönderin tekrar kurulum yapıp deneyin.
Rica ederim.Teşekkürler düzeldi sıfırlayınca
Bu saatten sonra güncelleme geleceğini sanmıyorum mb130 Sonrası kartlara destek veriyorlar.MB130 V5'e hala yeni sürüm gelmemesi çok ilginç hiç bu kadar uzun sürmemişti yeni yazılımın düşmesi MB130 V5 çok eski bir anakart da değil MB120'ye bile 2022 de yazılım geldi cidden garip.
Arşivimizdeki en güncel yazılımı kullanıyorsunuz.
Bu TV için yazılım önerebilir misiniz? USB'yi takınca çok fazla kasma oluyor, kumanda çok geç algılıyor.
Yazılım yüklemesi dışında cihazı fabrika ayarlarına alın ve temiz kurulum yapın. Kumandanın pillerini kontrol edin. Kasmadan kastınızı tam olarak açabilirseniz ona göre yönlendirelim.
Bu TV için yazılım önerebilir misiniz? USB'yi takınca çok fazla kasma oluyor, kumanda çok geç algılıyor.
USB'den film izlerken kumanda çok geç cevap veriyor. sesi kısmaya çalışıyorum 1-2 dk sonra kısılıyor. filmi ileri geri sarmaya çalışıyorum çok geç algılıyor. Televizyonu fabrika ayarlarına çevirdim iki defa ama 2-3 gün içinde yine aynı hale dönüyor. USB bağlı değilken sadece televizyon fonksiyonlarını kullanırken sıkıntı yok. 1 sene önce falan güncelleme geldi, ondan sonra başladı bunlar, öncesinde yoktu. Eski sürümü yükleyebilsem belki düzelecek gibime geliyor. Olur mu sizce?Yazılım yüklemesi dışında cihazı fabrika ayarlarına alın ve temiz kurulum yapın. Kumandanın pillerini kontrol edin. Kasmadan kastınızı tam olarak açabilirseniz ona göre yönlendirelim.
Değişik bir hatadan bahsediyorsunuz kumanda pilini değiştirmekte fayda var.USB'den film izlerken kumanda çok geç cevap veriyor. sesi kısmaya çalışıyorum 1-2 dk sonra kısılıyor. filmi ileri geri sarmaya çalışıyorum çok geç algılıyor. Televizyonu fabrika ayarlarına çevirdim iki defa ama 2-3 gün içinde yine aynı hale dönüyor. USB bağlı değilken sadece televizyon fonksiyonlarını kullanırken sıkıntı yok. 1 sene önce falan güncelleme geldi, ondan sonra başladı bunlar, öncesinde yoktu. Eski sürümü yükleyebilsem belki düzelecek gibime geliyor. Olur mu sizce?
8137861800569 49UD8460seri no?
Panele cep telefonunun ışığını tutunca panelde kanal görüntüsü var mı,ve ses var mı8137861800569 49UD8460
Led yanıp sönüyor, vestel yazısı gelip ekran siyaha düşüyor. Led yanıp sönüyor. Yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
Yine servis çağırmak istemiyorum.
Panele cep telefonunun ışığını tutunca panelde kanal görüntüsü var mı,ve ses var mı
Ben dostlarımı etiketliyeyim ,yarın bir bilgi verirler mutlakaVardı ama artık yok. Şu an sadece led yanıp sönüyor. Servis fişimde şu bilgi mevcut. Belki lazım olur.
Ürün Kodu:V10118692
Ürün Adı:VST 4K SM.49UD8460 LED TV 500DLB/MB130
Seri No:8137861800569
Garanti Durumu:Garantili
İşlem Tipi:Girilmedi
İŞÇİLİKLER
* 1.00 TVLCD_MLZ_ONRM_12 TVLCD_Malzemeli Onarım
KULLANILAN MALZEMELER
* 1.00 V23514232 ŞASE 17MB130P-2N435266H52A425154@6 (F-1)
ŞİKAYET AÇIKLAMASI
TEKNİSYEN NOTU
Müsterinin sikayeti cihazın kapanıp açılması yapılan kontrollerde
cihazın sase arızalı sase degiştirildi arıza düzeldi cihaz normale
yazılım güncellendi 5.35.4.0 arıza düzeldi cihaz normale döndü müşteriye
bilgi verildi
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yazılımı yükleme açıklaması da orada yazıyor.8137861800569 49UD8460
Led yanıp sönüyor, vestel yazısı gelip ekran siyaha düşüyor. Led yanıp sönüyor. Yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
Yine servis çağırmak istemiyorum.