Servis menü resmini eklesin.tv nize güncelleme geldiyse bize swprofil dosyasını siteye yükleyebilir misiniz yada swprofil dosyanızdaki Oad DcfName Name olan kısmı paylaşabilir misiniz örnek şu resimdeki gibi.
![]()
.
Son düzenleme:
Servis menü resmini eklesin.tv nize güncelleme geldiyse bize swprofil dosyasını siteye yükleyebilir misiniz yada swprofil dosyanızdaki Oad DcfName Name olan kısmı paylaşabilir misiniz örnek şu resimdeki gibi.
![]()
Merhaba arkadaşlar toshiba 58ul2063dt için modifiye her özelliği açılmış yazılım var mı acaba yoksa sadece standart olanı mı yüklemek gerekiyor birde son yazılım is online yükleyen eskiye dönebilir mi tv yavaşladı resmen
Bir başka tv profilini yüklemeyin kesinlikle.Ancak kendi tvnizden aldığınız profilleri değiştirip geri yüklemelisiniz ,ayrıca her açılan kutucuk da seçilmemeli ,yoksa tv kısır döngüye girer(basitçe yazdım) hiç açılmaztv nize güncelleme geldiyse bize swprofil dosyasını siteye yükleyebilir misiniz yada swprofil dosyanızdaki Oad DcfName Name olan kısmı paylaşabilir misiniz örnek şu resimdeki gibi.
![]()

Bak bu gün bişey hatırlayacaktın, bununla birlikte yarın hatırlat bakayımYa forumda bir yerde Picasso menülü, MB130E anakartlı bir TV'nin servis menüsü görüntüsünü görmüştüm. DolbyVision OK yazıyordu. Onun dcf kodunu alayım diye iki gündür arıyorum, bir türlü bulamadım.
Böyle bir görüntü gözüne takılan var mı? Yeni konulmuş gibi hatırladım ama, emin de değilim.
Çok olmasa da liste hazırlıyorum yarın foruma eklemeyi düşünüyorum.Ya forumda bir yerde Picasso menülü, MB130E anakartlı bir TV'nin servis menüsü görüntüsünü görmüştüm. DolbyVision OK yazıyordu. Onun dcf kodunu alayım diye iki gündür arıyorum, bir türlü bulamadım.
Böyle bir görüntü gözüne takılan var mı? Yeni konulmuş gibi hatırladım ama, emin de değilim.
Bak bu gün bişey hatırlayacaktın, bununla birlikte yarın hatırlat bakayım![]()
Çok olmasa da liste hazırlıyorum yarın foruma eklemeyi düşünüyorum.

O şeyden bende alayım bir zahmetBak bu gün bişey hatırlayacaktın, bununla birlikte yarın hatırlat bakayım![]()

Ya forumda bir yerde Picasso menülü, MB130E anakartlı bir TV'nin servis menüsü görüntüsünü görmüştüm. DolbyVision OK yazıyordu. Onun dcf kodunu alayım diye iki gündür arıyorum, bir türlü bulamadım.
Gün içinde mi hatırlatayım? Bir ara aklıma geldi; dedim şimdi yoğundur. Adamı işinden alıkoymayayım. ?
Valla süper olur. Burada denk geldikçe eklemeler de yaparız.![]()
O şeyden bende alayım bir zahmet![]()

Eyvallah çok makbule geçti. Akşam bir bakarım hepsine. ?![]()
![]()
![]()
![]()
iş görmez ise model ver daha detaylı bakayım
180e service daha bulamadım daha sonra yine bakarım
Resimlerin altında marka yazıyorEyvallah çok makbule geçti. Akşam bir bakarım hepsine. ?
Fikret bana bir tepsi baklava ısmarlayacaktı. Yakalandık tüh!O şeyden bende alayım bir zahmet![]()

Hani soylemiyecektinFikret bana bir tepsi baklava ısmarlayacaktı. Yakalandık tüh!![]()
Fikret bana bir tepsi baklava ısmarlayacaktı. Yakalandık tüh!![]()
Aaaa,o "şey" service menu baklavasımıydıHani soylemiyecektin![]()