EXcomZkko
Süper Üye
- 13 Nis 2018
- 1,109
Aaaa,o "şey" service menu baklavasımıydı
Baklavaların üzerine antep fıstığıyla SERVICE MENU yazdıracağım diyordu.
Aaaa,o "şey" service menu baklavasımıydı
mb130e 73e8.dcf si benim anakartın da daha güncelleme gelmedi mb130e lere ona göre geç bence bide ben düz mb130s in dcf sini kullandım daha önceden güncelleme gelmişti mb130s lere onun dcf si benim anakart ile uyuşmadı güncellemeyi çekemedi umarım böyle sıkıntılar yoktur yoksa herkes kendi anakartı modeline göre sürüm yükleyebilecek.Eyvallah çok makbule geçti. Akşam bir bakarım hepsine. ?
Fikoooo ,bak kalın harf ile yazdı sevgili EXcomZkko ,not et bir yere ama baklavaya olmasınBaklavaların üzerine antep fıstığıyla SERVICE MENU yazdıracağım diyordu.
Smart tv uygulamalarından app store u açmaya çalıştım fakat hata veriyor, içindeki uygulamaları hiç göstermiyor. TV nin yazılım sürümüne baktım v5.35.8.3 olarak görülüyor. Yeni güncelleme mi geldi? Eski sürümlerde açılıyor mu?
Napabiliriz bende de aynı sorun var
Sorun genel sanırım
Düzelmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok.Napabiliriz bende de aynı sorun var
Bende hala yok evet diyorum gelmiyor yine daha önce yok kafayı yicemŞuan aynı hatayı veriyor fakat evet deyince uygulamalar gelmeye başladı. Ss iptv yi tıklayınca yine aynı hatayı veriyor, yine evet deyince açtı
Öyle bir söylenti vardı ,ana menüye alınacak diye ,gerçi kim yazmıştı hatırlamıyorumAz önce tv yi actim altta açılışta kısa süreli gösterilen uygulamalarda Ss iptv çıktı. Tıkladım denemek için girdi uygulamaya sonra çıkış yaptıktan sonra kayboldu menüden. Vestel efendi deneme yapıyor galiba o sacma storedan kurtuluruz ip tv icin