iki seçenek çıkmasının sebebi tv nin kendi kanalından birşey izlememen.mb230 da iki secenek cikiyor sadece.
Arkadaşlar 55ud9400 televizyonuma yükledim , şuanda resmen tv ye ilk bahar geldi , televizyonda renk cümbüşü var, puslu görüntü gitti, trt4k resmen ateş ediyor, önceden tv ye bakarken 9400 ün özellikleri olan 10 bit panel , hdr, wide color gamut nerde bu özellikler diye sinir oluyodum, sanırım önceki çekirdek yazılımlarda wide color gamut kapalıydı, bunda açılmış gibi hissettim renk paleti genişledi, ama smart özelliği hiç çalışmıyor, netflix youtube internet neye tıklarsam tıklayım gizlilik ayarları çıkıyor onaylanıp geri dönüyor, umarım kısa süre sonra yeni yazılımla smart olayı çözülür, televizyonu satacaktım bu yazılımdan sonra vazgeçtim, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Bu konuda bir bilgim yok , çünkü böyle bir sistemim yokEXcomZkko C anatomist teraspy rambo3434
My firends I have another problem today.
I just received my Samsung Soudbar HW-Q90R Dolby Atmos and DTS-X comaptible.
I've installed 5.34.1.4 uptade and when I set passtrough on audio mode, I have no sound by HDMI 3 ARC with all app pre installed like Netflix, Amazon Prime and Youtube whatever sound format (5.1 or ATMOS...) homewer the soundbar is been detected because I've have the ATMOS logo on Netflix.
I'm forced to set to PCM (compressed doesn't works too) but I lost all format Atmos and DTS-X.
Passtrough works fine when is set on by USB media player.
If somebody have an idea for help me please, thanks at all.
Passtrough doesn't works too when another device is connected on other HDMI 1, 2 or 4 and once again PCM works fine.
?
teraspy thank youBu konuda bir bilgim yok , çünkü böyle bir sistemim yok
You can download the latest program with the Dolby Atmos option using the link here.teraspy thank you
If someone has a AV amplifiers or home cinema configuration and just try the pass-trough function to know if works.
Can you tell me where I can find the latest version of Toolbox please ?
Thank you very much
hosbulduk thank you very muchYou can download the latest program with the Dolby Atmos option using the link here.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sayin teraspy sizin aktüel toolbox dosyanizda dolby atmos eklenmemis görünüyor,
yazılım konusuna gelecek olursak son
V5.34.1.4 yazılım da sorun varmı.
uygulamalar sorunsuz çaılışıyormu.
paylaşımlar bu konuda olursa iyi olur.
ben burada güncelleme hakkında net olumlu bilgi göremedim.
son yazılımı bu yüzden yüklemiyorum.beklemedeyim.
5.28.7.4 sürümünde bir sıkıntı yaşamamıştım. Youtube da 1 saatten uzun video izledim hiç donma vb sıkıntı çıkmadı.55ıd8200 de yazılımların çoğunda YouTube da 45 dakika ve üzeri videolarda donma yaşıyorum. Bunun çözümü nedir? Evde kaldığımız bu günlerde çok sinir bozucu bir durum.
Çok ilginç bir durum. Vestel 55ud8200 modeli mi problemli acaba? Yazılımlarda problem yoksa.100 mblt vdsl bağlantı var. Modem TV nin dibinde. Ama çok sinir bozucu bir şekilde youtube da donma oluyor uzun videolarda. Netflix de aynı internet te problemsiz donmasız izliyorum ama youtube problemini çözemedim.TRT uygulaması yenilenmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5.28.7.4 sürümünde bir sıkıntı yaşamamıştım. Youtube da 1 saatten uzun video izledim hiç donma vb sıkıntı çıkmadı.
Şuanda 5.34.1.4 kurulu ondada sıkıntı yok.
Benim tv de 49UD8200 ve internetim 6 M.bit modem tv nin arkasında kablosuz olarak bağlı. Eğer denemediyseniz ilk kurulum yapıp tekrar kontrol edin ?Çok ilginç bir durum. Vestel 55ud8200 modeli mi problemli acaba? Yazılımlarda problem yoksa.100 mblt vdsl bağlantı var. Modem TV nin dibinde. Ama çok sinir bozucu bir şekilde youtube da donma oluyor uzun videolarda. Netflix de aynı internet te problemsiz donmasız izliyorum ama youtube problemini çözemedim.