MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
S Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
75
64
S.A Yaklaşık 4 Ay Önce Almıştım 55UD8200 model tv mi Bugüne Kadar Herhangi Bir Problem Yaşamadım ve Tv de Görmedim Özellikle Tavsiye Forumu Görüp üye Oldum Birçok Konuyu Takip Ediyorum Burada Yazılan ve Yaşanan Sıkıntıların Hiçbiri İle Karşılaşmadım Youtube Özellikle denedim Bi Sıkıntı Yaşamadım Netflix, Youtube, ssiptv,Beinconnet, Puhu tv, Blutv Bunların Hepsinden Film veya Video izledim Bir Sıkıntı Yaşamadım, Ama bu Yaşamayacağım Anlamına Gelmez Tabii ki Tv den Her Yönüyle Memnunum Belki Bu da Benim Şansım Diyorum Kurulumdan Sonra Olabilecek Doğabilecek En Ufak Bi Sıkıntı Olmadı Bundan Sonra Sıkıntı Olursa Oda Benden Kaynaklı Olur Tv İle Çok Oynuyorum

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

chaos knight

Aktif Üye
26 Şub 2019
141
EXcomZkko EXcomZkko C anatomist teraspy teraspy gercekrambo rambo3434
My firends I have another problem today.
I just received my Samsung Soudbar HW-Q90R Dolby Atmos and DTS-X comaptible.

I've installed 5.34.1.4 uptade and when I set passtrough on audio mode, I have no sound by HDMI 3 ARC with all app pre installed like Netflix, Amazon Prime and Youtube whatever sound format (5.1 or ATMOS...) homewer the soundbar is been detected because I've have the ATMOS logo on Netflix.
I'm forced to set to PCM (compressed doesn't works too) but I lost all format Atmos and DTS-X.
Passtrough works fine when is set on by USB media player.

If somebody have an idea for help me please, thanks at all.

Passtrough doesn't works too when another device is connected on other HDMI 1, 2 or 4 and once again PCM works fine.
?
Hi Hanto,
Actually, the things you mentioned are working on my tv, but for a certain time. In the Youtube or netflix application installed on the TV, after a certain period of time, the arc connection in HDMI 3 is broken and the television speaker starts to work. I couldn't solve this passthrough from the sound settings, or in pcm. But it works when you make the audio format compressed.

Z Çevrimdışı

zaltun 

Aktif Üye
25 May 2018
127
24
youtube içinden sıfırlama yapmama rağmen youtube donma problemi devam ediyor.kanal listesi yedek alamadığım için tv yi sıfırlamadım. başka öneri olan var mı youtube problemi için?

H Çevrimdışı

Hanto

Aktif Üye
7 Nis 2020
54
42
Hi Hanto,
Actually, the things you mentioned are working on my tv, but for a certain time. In the Youtube or netflix application installed on the TV, after a certain period of time, the arc connection in HDMI 3 is broken and the television speaker starts to work. I couldn't solve this passthrough from the sound settings, or in pcm. But it works when you make the audio format compressed.
Hi my friend
For me too, HDMI 3 ARC fonction for apps works with PCM mode, Passtrough and compressed not working with Netflix, Amazon Prime...
With Blu Ray or TV box connected on ohter HDMI, return audio by HDMI 3 ARC woks fine.
I don't understand all of these problem for a great TV ?
And Toshiba french support doesn't answer

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hi Hanto,

Sizde kaç hdmi var ,ARC tüm hdmi girilşerde oluyor mu,yoksa sadece tek girişe mi özel ,cevap " evet " ise,hangi girişte var(merak ettiğim için soruyorum) :alala

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Bu sorun yazılımdan mı kaynaklı yoksa yayından mı emin değilim ama fox tv de çağlanın programını izlerken yayının sesi ara ara kesiliyor. Aynı sorun beyaz tv için de geçerli. Hiç denk gelen oldu mu acaba ? Çanak ile alakalı olacağını sanmıyorum çünkü bu sorun esnasında kontrol ettiğimde sinyal dereceleri %90 ve üstü olarak gözüküyor :hmm

S Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
75
64
Bu sorun yazılımdan mı kaynaklı yoksa yayından mı emin değilim ama fox tv de çağlanın programını izlerken yayının sesi ara ara kesiliyor. Aynı sorun beyaz tv için de geçerli. Hiç denk gelen oldu mu acaba ? Çanak ile alakalı olacağını sanmıyorum çünkü bu sorun esnasında kontrol ettiğimde sinyal dereceleri %90 ve üstü olarak gözüküyor :hmm

Bende Zaman Zaman Oluyordu Ses Sistemini Uyduya Bağladım

C Çevrimdışı

chaos knight

Aktif Üye
26 Şub 2019
141
Çanakla alakalı deği diye düşünüyorum, bende arc bağlantısında uydu tv yayınlarında da ses ara sıra gidip geliyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bizim hanımdan duydum (o izler programı :) ) ,emin değiliz ailecek ama sanki bazı cümleler sansürleniyor gibi görünüyor,bazen diğer ulusal kanallarda da oluyor bu ,belki de bize öyle geldi.

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
merhabalar, benim 43ud8360 TV ye uygun kumanda hangisidir, tv ile gelen dandik kumanda artık çıldırtmaya başladı,

Geri
Üst Alt