F
Fatihsener
Aktif Üye
- 2 Ara 2019
- 54
- 36
[SUP]Peki TV yi tam anlamıyla kullanabilirmiyim bütün özellikleriyle [/SUP]
Evet[SUP]Peki TV yi tam anlamıyla kullanabilirmiyim bütün özellikleriyle [/SUP]
Hımmm, o zaman hemen deneBende o kumandadan varda o yüzden sordum abicim next uyduda kullanıyordum da şimdi TV de deneyecem bu kumanda beni deli edecek
Abicim kumandayı denedim kodu buluyor cihazı kapatıyor sonra 2 saniye içinde code tuşuna bas diyor basıyorum ama hiçbir işlem yapmıyorHımmm, o zaman hemen dene
Bazı kumandaların verici led (IR led) içerde kalıyor ,veya önünde engel oluyor ,zor gönderiyor kızıl ötesi ışığı ,hem denemiş olursun ,acaba kumandadan mı yoksa tvden mi diye
Hangi kumanda var sende ,benim foto verdiklerimden mi?Tamam abicim şimdi deneyip haber vericem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abicim kumandayı denedim kodu buluyor cihazı kapatıyor sonra 2 saniye içinde code tuşuna bas diyor basıyorum ama hiçbir işlem yapmıyor
wicom marka abicim LED TV tuşuna basılı tutup code tuşuna basıyorum arama yapıyor TV yide kapatıyor ama kayıt ettikten sonra hiçbir şey yapmıyorHangi kumanda var sende ,benim foto verdiklerimden mi?
Kumandada TV tuşuna uzun bas, led yanacak sabit olarak ,sonra code tuşuna basıp arat ,tv kapanınca code tuşuna bas hemen.wicom marka abicim LED TV tuşuna basılı tutup code tuşuna basıyorum arama yapıyor TV yide kapatıyor ama kayıt ettikten sonra hiçbir şey yapmıyor
Yaptım abi ama TV açılmıyor kumanda açmıyor TV yiKumandada TV tuşuna uzun bas, led yanacak sabit olarak ,sonra code tuşuna basıp arat ,tv kapanınca code tuşuna bas hemen.
kumanda TV yi kapattığı an hemen code tuşuna basıyorum ama acmiyorYaptım abi ama TV açılmıyor kumanda açmıyor TV yi
O zaman kitapçığındaki kodları gir tek tek en iyisiYaptım abi ama TV açılmıyor kumanda açmıyor TV yi
Kod nasıl giriliyor ki abi bende kitapçıkta yokO zaman kitapçığındaki kodları gir tek tek en iyisi
Buna yarın cevap versem ,tvyi açıp kumandayı kodlamam lazım tekrar ki öğreneyimKod nasıl giriliyor ki abi bende kitapçıkta yok
Yaptım abi internetten güzel oldu ama ben resimdeki kumandalar dan diyordum sana bizim vestellere olurmu diyeBuna yarın cevap versem ,tvyi açıp kumandayı kodlamam lazım tekrar ki öğreneyim
Yaptım abi internetten güzel oldu ama ben resimdeki kumandalar dan diyordum sana bizim vestellere olurmu diye
Yaptım abi internetten güzel oldu ama ben resimdeki kumandalar dan diyordum sana bizim vestellere olurmu diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Son eklediğini göremeyince "şaşırmış" ifadem kalmış ,değiştirdim
Devreye girer ,o konuda sıkıntı olmaz ,o zaman ftp ile girip dosyaları kontrol et bakalım ,bende yedek klasörü :
"Buffer ---> Conf_backup " yolunda ,9090'da tek ama mb97de 3 adet var