MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
H Çevrimdışı

Hanto

Aktif Üye
7 Nis 2020
54
42
In HDR mode i watched natural hdr mode in which dynamic contrast is off, actually i did it off. Hdr bright mode it will more bright then natural preset. I think it is enough bright for me in natural hdr mode. My room is well lit but it does not get sunlight directly.
My picture setting SDR and hdr respectively;

Thank you C anatomist
I will try but I don't have HDR Bright mode on my TV,
Maybe it's the problem

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hangi yedekten neyin çalışma dosyasını geri alıyor? Bazen benim kafa duruyor, böyle sormak zorunda kalıyorum. ?
Mesela tvde standart olarak(default) çalışan uygulama var ,ama kişi bunu istemiyor ,profilden kapatıyor,işte o çalışabilir uygulama zaten default ayarlarda ise profilden kaldırsan da çalışmaya devam ediyor.
Çünkü ayarların bir (hatta bazen 3) yedeği var ,sen orjinali değiştirsen de o default çalışması gerektiğinden yedekten değişen dosyayı değiştiriyor,profili de değiştiriyor tabii :ok

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Mesela tvde standart olarak(default) çalışan uygulama var ,ama kişi bunu istemiyor ,profilden kapatıyor,işte o çalışabilir uygulama zaten default ayarlarda ise profilden kaldırsan da çalışmaya devam ediyor.
Çünkü ayarların bir (hatta bazen 3) yedeği var ,sen orjinali değiştirsen de o default çalışması gerektiğinden yedekten değişen dosyayı değiştiriyor,profili de değiştiriyor tabii :ok

Ha evet, o konuda haklısın. Biz onu menüden kaldırmış olduk bir nevi. DV aktifken çağırılan hazır resim ayarlarında o seçenek aktif olarak işaretlenmişse, bizim menüden kaldırmamızın bir anlamı kalmıyor. Sonradan normal menüye gelmesinin sebebi de bu olabilir.

Altı üstü Vestel efendi DV aktifken resim ayarlarını değiştirme şansı, verseydi böyle sorunlar olmayacaktı. Adam oradan TV almış, buralarda derdine çare arıyor. ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ha evet, o konuda haklısın. Biz onu menüden kaldırmış olduk bir nevi. DV aktifken çağırılan hazır resim ayarlarında o seçenek aktif olarak işaretlenmişse, bizim menüden kaldırmamızın bir anlamı kalmıyor. Sonradan normal menüye gelmesinin sebebi de bu olabilir.

Altı üstü Vestel efendi DV aktifken resim ayarlarını değiştirme şansı, verseydi böyle sorunlar olmayacaktı. Adam oradan TV almış, buralarda derdine çare arıyor. ?
Aslında kaldırılır -değiştirilir bence ,ki 9090da yaptım bunu ,hatta mutfaktakinde de (mb97) yaptım ,telnet ile girip ilgili tüm dosyayı değiştirmek ,yani modlanmış dosyayı kaç yedek varsa hepsi ile değiştirmek :)
Değiştirmek dedim de eklemeden olmaz :)
Bizim tv (9090) kanal değiştiriken reset atıyordu , bunun çözümünü de default kanal listesini ,kendimin taratarak elde ettiğim ile değiştiriyorum ,tabii yedek klasördekini de ,böylece reset atma işi ortadan kalktı ,hatta bende şimdi o dosyalar hiç yok çünkü sildim tvden :)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
DV aktifken resim ayarlarını değiştirme şansı, verseydi

mb230 da iki secenek cikiyor sadece.
20200422_1223521581e36e56615e6ea.jpg
20200423_2304281.jpg

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
hayir degil, onlarda ayarlanabiliyor

MB130'larda onların değiştirilmesine izin vermiyor. Hepsi kilitli durumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslında kaldırılır -değiştirilir bence ,ki 9090da yaptım bunu ,hatta mutfaktakinde de (mb97) yaptım ,telnet ile girip ilgili tüm dosyayı değiştirmek ,yani modlanmış dosyayı kaç yedek varsa hepsi ile değiştirmek :)
Değiştirmek dedim de eklemeden olmaz :)
Bizim tv (9090) kanal değiştiriken reset atıyordu , bunun çözümünü de default kanal listesini ,kendimin taratarak elde ettiğim ile değiştiriyorum ,tabii yedek klasördekini de ,böylece reset atma işi ortadan kalktı ,hatta bende şimdi o dosyalar hiç yok çünkü sildim tvden :)

Ben de MB100'de yazılımda unutulmuş PQ dosyalarını alıp atmıştım. Hatta editediğim profile dosyasını ftp'ten atıp devreye girip girmeyeceğine bakmışlığım da vardır. (Giriyor bu arada ?)

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
MB130'larda onların değiştirilmesine izin vermiyor. Hepsi kilitli durumda.

Ben de MB100'de yazılımda unutulmuş PQ dosyalarını alıp atmıştım. Hatta editediğim profile dosyasını ftp'ten atıp devreye girip girmeyeceğine bakmışlığım da vardır. (Giriyor bu arada ?)
Son eklediğini göremeyince "şaşırmış" ifadem kalmış ,değiştirdim :)
Devreye girer ,o konuda sıkıntı olmaz ,o zaman ftp ile girip dosyaları kontrol et bakalım ,bende yedek klasörü :
"Buffer ---> Conf_backup " yolunda ,9090'da tek ama mb97de 3 adet var :)

F Çevrimdışı

Fatihsener 

Aktif Üye
2 Ara 2019
54
36
Ya ağalar konu dışı da ben kumandadan hiç memnun değilim bu akıllı kumadalar bizim tvlere uyar mı mb 130 ana kartım var tavsiyeniz olurmu tuşlar geç algılıyor zulum oluyor kumanda

Yada benim kumandamdami problem var bı yardımcı olursanız Cook sevinirim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ya ağalar konu dışı da ben kumandadan hiç memnun değilim bu akıllı kumadalar bizim tvlere uyar mı mb 130 ana kartım var tavsiyeniz olurmu tuşlar geç algılıyor zulum oluyor kumanda

Yada benim kumandamdami problem var bı yardımcı olursanız Cook sevinirim
Uyar evet ,bir tane 8in1 al ,her eve lazım :ok

Geri
Üst Alt