MB130 V3 serisi Yeni Yazılım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fikoloji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mb130 hangi versiyon yazılım başarılı ?

• Kullanılan toplam oy
    414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim cihazımda v3.62.50 yüklü şu an problemim yok ama 62.7.3 yüklememi önerirmisiniz..?
V.3.62.5.0 mı? V.3.62.50 mi? Yazım hatası olabilir mi? Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

Son düzenleme:
V.62.5.0 mı? V.3.62.50 mi? Yazım hatası olabilir mi? Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
V.3.62.50.0 daha önce bir güncelleme yapmıştım.

Bende mb 130 v3.62.50 yüklü güncel mi acaba vestel

Merhaba. Vestel 65UD9000 tv de kumanda çok geç algılıyor, Kumanda mı bozuk dedim başta ama telefon app da da aynı durum söz konusu, Yazılım ile düzeltilecek bir durum mudur.

arkadaşlar şimdi bu listede en son sürüm hangisi oluyor?

@Sota, Benim soruma da aydınlatıcı bir cevap verebilir misiniz.

Merhaba. Vestel 65UD9000 tv de kumanda çok geç algılıyor, Kumanda mı bozuk dedim başta ama telefon app da da aynı durum söz konusu, Yazılım ile düzeltilecek bir durum mudur.
Tv üzerindeki alıcı göz (IR) Arızalı olabilir servisten destek alınız.

Menü 4725 yaparak çıkan menüyü paylaşabilirmisiniz.

Dediğiniz gibi olsa infrared i olmayan telefonumuzdan yaptığımız işlemler geç algılanmaz diye düşünmekteyim.

Akşam tv nin yanına geçince paylaşacağım.
TV' yi Fabrika ayarlarına getirip temiz bir kurulum yaptınız mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt