youtube icin google playden cep telefonunuza indirip kullanabileceğiniz vestel smart remote control apk var klavyesi de var Onu indirip kullanabilirsiniz.Arkadaşlar Youtube uygulamasında arama ekranında kablosuz klavye çalıştırabilen var mı? Sırf kolaylık olsun diye kablosuz klavye aldım, tarayıcıda, netflixte filan çalışıyor ama youtube da nanay.
Vestel e ait smart center problemli ama vestel e ait olmayan daha sorunsuz.isim ayni.youtube icin google playden cep telefonunuza indirip kullanabileceğiniz vestel smart remote control apk var klavyesi de var Onu indirip kullanabilirsiniz.
Hayirlı günler jvc marka televizyonumda mb130 anakart var v.3.62.4.0 sürüm yüklü bunu v.3.62.35.0 sürümüne guncelleyeyim.mi bu güncel sürüm mü. En son sürümü ögrenebilir miyim?
güncel klasöre nasıl ulaşırım üstad regal79r7020 için.yeni yazılım güncel klasörüne ekledim, yorumlarınızı bekliyoruz
3.62.50 linktegüncel klasöre nasıl ulaşırım üstad regal79r7020 için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
regal 49r7020 için 3.62.50 yazılımını nasıl bulurum.
Smartsiz dimi ?Bende 49ub7750 mevcut.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yüklü şu anda. V.3.19.11.0 i yükleyebilir miyim?
Direk 55 yapacağız onu merak etmeF fikoloji gittim geldim halaa 50 versiyondayız, hani 52 yapacaktık !!???? ?
yok mu vestel slikon vadisinde bi gelişme?
Direk 55 yapacağız onu merak etme ☺
Yok52 diye yükleriz foruma ?
şaka maka yeni yazılım ile ilgili arka planda var mı çalışma?
bende açılıyor, internetinizde bir sıkıntı oluşmuş olmasın_?Arkadaşlar jvc tv de vewd güncellenmiş sanırım. Uygulamalara giremiyorum. Uygulamanın üzerine geliyorum. Uygulamayı açmak için ok tuşuna basıyorum hiç bir tepki alamıyorum.