MB130 V3 serisi Yeni Yazılım

mb130 hangi versiyon yazılım başarılı ?

• Kullanılan toplam oy
    414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkcloud Çevrimdışı

darkcloud

Yeni Üye
18 Ocak 2018
14
3.62.35 titaniumdan 3.62.50 carbona geçiş yaptım. Eski versiyonda çalışmayan NETFLİX artık çalışıyor. Renkler konusunda pek bi değişiklik olmadı gibi yada ben fark edemedim. Ama kanal geçişleri açısından bariz hızlanma var. Şuanda çok stabil. wireless display özelliğini ayarlardan ses ve görüntü aktarımını açıktan sonra çok rahat kullanabiliyorum.

Televizyonum 65UD8900 Bu arada :)

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Slm
En duzgun ve sorunsuz kullandigim full 3.44.6.0 dlna da hic sorun cikarmadi.diger surumlerin hepsinde dlna problem yaratti bende...
Not:Calisiyorsa dokunma.yazilim yuklemek cok riskli.sorumluluk tamamen kulaniciya aittir.

Bu yazılımı direk güncel yazılım üzerine kurabiliyor muyuz yada full yazılm üzerine ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu full yazılımmış şimdi farkettim Bende mevcutmuş

Son düzenleme:
blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Allahını seven üstüme şu v3 anakartta dlna sı düzgün çalışan yazılım atsın :) Vestelin kendi uygulamasında bile video gönderemiyorum telefondan. Ayarı açıp kapatıyorum gidiyor, bu sefer de videoyu kontrol edemiyorum.

profile yedeği aldıysanız ve güncelleme yaptıktan sonra profile yedeğini geri yüklüyorsanız. Eski profile yedekleri yeni sürümlerde dlnayı bozuyor bilginize

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Geldim F fikoloji geldim ! ?

Benim tv de şöyle bir şey farkettim, tv stand by konumunda kapalı iken, kırmızı led sabit şekilde yanıyor. Sorun yok buraya kadar. Sonrasında ise, herhangi bir temas ya da komut verilmeden sanki power tuşuna basılmışcasına tv gri ekrana geçiyor, panel ledleri aydınlanıyor, bildirim ledi yanıp sönüyor ve tekrardan stand by konumuna ve sabit led e dönüyor. Bi 6-7 saniye sürüyor bu işlem.

Ve ara ara bunu tekrarlıyor. Sahura kalkınca farkettim. Bu neden olur ?? F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Benim tv de şöyle bir şey farkettim, tv stand by konumunda kapalı iken, kırmızı led sabit şekilde yanıyor. Sorun yok buraya kadar. Sonrasında ise, herhangi bir temas ya da komut verilmeden sanki power tuşuna basılmışcasına tv gri ekrana geçiyor, panel ledleri aydınlanıyor, bildirim ledi yanıp sönüyor ve tekrardan stand by konumuna ve sabit led e dönüyor. Bi 6-7 saniye sürüyor bu işlem.

Ve ara ara bunu tekrarlıyor. Sahura kalkınca farkettim. Bu neden olur ?? F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST
Ayarlardan güncellemeyi kapat :) açılıp yazılım arıyor olabilir :ok

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Ayarlardan güncellemeyi kapat :) açılıp yazılım arıyor olabilir :ok
Abim mantıklı dediğin, deneyeceğim.

Başka neden olabilir ? Ben yazılıma yoruyorum olayı. Donanımsal bir kusur olsa tv çalışırken (yaklaşık 1.5 yıl oldu) reset atar, donar vs tepki verir, biz de anlardık ama donanımsal bir şey de yok zannımca.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

eşimle yeni evliyiz gece saat 3 hanım kaldırdı kalk dedi biri bizim televizyonu kurcalıyor. Dedim saat kaç 3 dedi tamam sorun yok, kurcalayanı biliyorum sende yat dedim :)
özellikle 3 civarı vestel tvler güncelleme arar. En çok aldığımız şikayetlerden birisidir.

R Çevrimdışı

rainheart 

Yeni Üye
24 Nis 2020
4
47
kablosuz erişim sorunu için 3.62.35 versiyonu yükledim. sorunum düzeldi.Tekrarlarsa yeniden burada belirtirim.çok teşekkür ederim..

konurcan Çevrimdışı

konurcan

Yeni Üye
13 Mar 2019
30
39
profile yedeği aldıysanız ve güncelleme yaptıktan sonra profile yedeğini geri yüklüyorsanız. Eski profile yedekleri yeni sürümlerde dlnayı bozuyor bilginize
Hocam bugüne kadar çekirdek yazılım güncelleme harici hiçbirşey yapmadım. Ama dlna keyfine göre çalışıyor. Ben de pes ettim artık dlna üzerinden birşey izleyeceğim zaman eski lg tvmden izliyorum. Çözümü böyle buldum

G Çevrimdışı

gmsecret

Yeni Üye
2 May 2020
5
49
Merhaba benim tv JVC LT-50VU73T ne kadar uğraşsam da güncelleme yapamıyorum. Yüklemeye hazırlanıyor diyor bekliyor
orijinal yazılım: v3.62.4.0 mb130 alttaki usb'ye taktım menü+1505 yaptım onay verdim ama yüklemeye hazırlanıyor diyor bekliyor
benim yüklemek istediğim MB130 JVC Smart V3.62.35 (yada carbon'u mu yüklemem gerekiyor) yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden teşekkürler

WhatsApp-Image-2020-05-02-at-13.10.17.jpg

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
alttaki usb'ye taktım menü+1505 yaptım onay verdim ama yüklemeye hazırlanıyor diyor bekliyor
benim yüklemek istediğim MB130 JVC Smart V3.62.35 yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden teşekkürler
- indirdiğiniz rar dosyasını usb ye çıkarıp yükleme yapmayı deniyorsunuz değil mi ? Yani, v.3.62.35 rar dosyası içerisindeki bin uzantılı tek dosyayı, fat32 formatlı usb içerisine atıyorsunuz değil mi ? Usb de başka dosya, klasör olmaması da önemli.

G Çevrimdışı

gmsecret

Yeni Üye
2 May 2020
5
49
- indirdiğiniz rar dosyasını usb ye çıkarıp yükleme yapmayı deniyorsunuz değil mi ? Yani, v.3.62.35 rar dosyası içerisindeki bin uzantılı tek dosyayı, fat32 formatlı usb içerisine atıyorsunuz değil mi ? Usb de başka dosya, klasör olmaması da önemli.
dediğiniz gibi .bin uzantılı tek dosya başka yok fat32 formatlı usb ile ama yinede yüklemeye başlamıyor yüklemeye hazırlanıyor diyor iki farklı usb ile de denedim sonuç aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt