By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,026
Core mi full yazılım mı yüklemem gerekli
Core link
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Son düzenleme:
Core mi full yazılım mı yüklemem gerekli
Fiko ,ben olsam vermezdim yazılımı, bunların forumlarında bana vermiyorlar çünkü Türkçe yazdığım zaman illa" ingilizce yazın"diyorlarZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Fiko ,ben olsam vermezdim yazılımı, bunların forumlarında bana vermiyorlar çünkü Türkçe yazdığım zaman illa" ingilizce yazın"diyorlar
güncelklasörü içinde mevcutForumda V.3.62.50 Carbon Smart yazılımı aradım göremedim V.3.62.33 linkini bulabildim Link verdim. Siz bulmuşsunuz. ?
M mesutank sende vardı dimi mb130 bu konuda uğraşmıştın sanırım.Allahını seven üstüme şu v3 anakartta dlna sı düzgün çalışan yazılım atsın Vestelin kendi uygulamasında bile video gönderemiyorum telefondan. Ayarı açıp kapatıyorum gidiyor, bu sefer de videoyu kontrol edemiyorum.
SlmM mesutank sende vardı dimi mb130 bu konuda uğraşmıştın sanırım.
s.a hocam bu 3.62.50 vestel 55ud9650 için uygun mudur 3.62.49 kullanıyorum hdd den avi dosyalarının bir kısmını açmıyor video formatı desteklemiyor diye uyarı veriyor 3.62.50 uyatsa denemek istiyorumgüncelklasörü içinde mevcut
uyar ama yazılım güncellemesi kodeklerinde değişiklik olmaz, kullanım kitapçığında yazdığı gibi hangisini destekliyorsa onu açars.a hocam bu 3.62.50 vestel 55ud9650 için uygun mudur 3.62.49 kullanıyorum hdd den avi dosyalarının bir kısmını açmıyor video formatı desteklemiyor diye uyarı veriyor 3.62.50 uyatsa denemek istiyorum
hocam bişey sormak isityorum seg marka tv var google dan film izlyemiyorum nasıl çözebilirimuyar ama yazılım güncellemesi kodeklerinde değişiklik olmaz, kullanım kitapçığında yazdığı gibi hangisini destekliyorsa onu açar
menü 4725 yapıp;hocam bişey sormak isityorum seg marka tv var google dan film izlyemiyorum nasıl çözebilirim
istediklerimi burada paylaşınız;hocam bişey sormak isityorum seg marka tv var google dan film izlyemiyorum nasıl çözebilirim
Slm
En duzgun ve sorunsuz kullandigim full 3.44.6.0 dlna da hic sorun cikarmadi.diger surumlerin hepsinde dlna problem yaratti bende...
Not:Calisiyorsa dokunma.yazilim yuklemek cok riskli.sorumluluk tamamen kulaniciya aittir.
Lutfen yukleme yapmayin...geri donusu yok cok riskli.İlginiz için teşekkür ederim. Şu an 3.62.50 kullanıyorum, full yazılım yükleme ile yüklemeye çalıştım fakat yüklemedi, mevcut yazılımla açıldı yine. İzlemem gereken farklı bir yol mu var?
Eger telefondaki video resim vb gibi dosyalari acmak istiyorsaniz Android icin media server programi kurun ucretsiz reklamsiz.Lutfen yukleme yapmayin...geri donusu yok cok riskli.