maalesef yokbu yeni versiyonda smartta yenilik ve değişiklik var mı acaba?
Mb211 içinde çıkarsa eklersiniz demi hocamanladım, gelişme olursa hiç gecikmeden yapıştırırız yazılımı :smile:
Eklemezsem klavyem bozulsunM
Mb211 içinde çıkarsa eklersiniz demi hocam
Ben menü+1505 ile yükledim.menü 1505 ile mi yoksa ok tuşuna basıp tv fişini takıp mı yüklemek gerekiyor ?
merhaba,F fikoloji, benim anakartı değişim yaptılar mb130 55ud9400 şu anda fabrikadan 3.62.33 yüklü geldi fakat bu yazılımı yükleyemedim
Herkese selam,
Öncelilke yazılanları okumunazı tavsiye ederim. yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır.
mb130 için 3.62.33 yazılımı ardından 3.62.34 yazılımı çıkarıldı paylaşma gereği duymadım bu gün 3.62.35 yazılımı eklenmiştir. bende sizinle paylaştım. herhengi bir cihazda test etmedim, dikkatimi ilk çeken dosya boyutunun eski yazılımlardan düşük olması, bu hız ve performansı etkileyeceğini düşünüyorum. Sizin görüşleriniz doğrultusunda aklımızda fikir oluşur.
17mb130 carbon 3.62.35 yazılım linki : [Gizli içerik]
not: şu an için carbon menü yazılımı mevcut, titanyum yazılımı eklenirse paylaşacağım. JVC,HİTACHİ ve TOSHİBA HARİÇ
Tekrar 3.62.33 dönmek için : TIKLAYINIZ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
merhaba filoloji hocam size dün de yazmıştım 33.62.35 versiyonu indirdim. rar dan çıkan dosya resimdeki gibi.acaba nerede yanlışım var söyleyebilirmisiniz şu anki yazılım bendeki 62.25.1