olmuyor malesef ,3.62.25.01 yazılımını linke atsan indirsekdeğişiklikler...
Hd yayınlar da gözle görülür sekilde düzelme
tv daha seri
renkler daha dogal ve canlı
youtube sorunsuz ve hızlı
olmuyor malesef ,3.62.25.01 yazılımını linke atsan indirsekdeğişiklikler...
Hd yayınlar da gözle görülür sekilde düzelme
tv daha seri
renkler daha dogal ve canlı
youtube sorunsuz ve hızlı
nasıl yaptın..........olmuyor bizde. yazılımın linkini oluşturup atsanız
Resimdeki notu uyguladim. Hiçbir sorun yaşamadım.nasıl yaptın..........olmuyor bizde. yazılımın linkini oluşturup atsanız
nasıl yaptın..........olmuyor bizde. yazılımın linkini oluşturup atsanız
Resimdeki notu uyguladim. Hiçbir sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Connected ,yani smart tv dimi............. benimki markası JVC 50 TV, seninki VESTEL marka ise belki bizde onun için olmuyor. M mesutank yapmış ama onunki de VESTEL tv, JVC tv değil . muhtemel vestel olan içindir.Resimdeki notu uyguladim. Hiçbir sorun yaşamadım.
Benim ki Vestel 49ub8300. Soylediğiniz mantıklı. Tecrübeli arkadaşlara sormak lazım.Connected ,yani smart tv dimi............. benimki markası JVC 50 TV, seninki VESTEL marka ise belki bizde onun için olmuyor. M mesutank yapmış ama onunki de VESTEL tv, JVC tv değil . muhtemel vestel olan içindir.
JVC 50” lerden yapabilen var mı
Uyguladigimda resimin üstünde görüldüğü gibi beninde 3.62.24 tü.Yok bizde olmuyor.Birebir herşeyi yaptım kablolu kablosuz herşeyi uyguladım.Ya seri noya göre dağıtılıyor bize gelmedi.Yada geçtiğiniz sürümle ilgili 3.62.24 var bende olmuyor
DENEDİM OLMADIcihazım 40ud8400. Usb logging vb ayarları yaptım, önce olmadı. Sonra fişten çektim tekrar açıp aradım. Wifi üzerinden buldu ve güncelledi. Sanırım fişten çekip sıfırdan başlatmak şart.
edit: Ses senkronu ciddi şekilde bozuldu, ses sonradan geliyor. Factory reset atıp tekrar kurdum ama düzelmedi. Eskiye dönmek mümkündür umarım.
Connected internete bağlanabilen smart tv demekNASIL YAPTIN
merhaba connected ne demek, smartlı tv içinmi?