MB130 anakartlara otomatik yeni yazılım geldi

D Çevrimdışı

Daviddilbura

Yeni Üye
3 Eki 2018
38
Önce internet ağ ayarlarından ağ ile uyanmayı aktif edin daha sonra cihzın fişini çekin bir kaç saniye sonra geri takın cihaz açılsın ve çalışsın Kendisi otomatik güncelliyor Güncellemede esas marka değil ana kart diye biliyorum.
dediklerinin hepsi yapıldı ( burda yazılanlar dahil https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-anakartlara-otomatik-yeni-yazilim-geldi.2439/post-51136 ) malesef olmuyor, senin markan ne JVC 5O ise biz yapamadık değilse dediğim doğru gibi..
Adem Helvacı Ado ve TEKNOwest teknovest konuya hiç girmeyince demekki jvc için değil.. demek bazen markada öncelik oluyor gibi :alala:alala

S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
443
Ben 49UB8300'e yüklendikten sonra herhangi bir sorun yaşamadım.

Dün eve gelip televizyonu açtığımda senkron sorunu düzelmişti. Garip. Anladığım kadarıyla bu TV kumandadan kapatıldığında bir çeşit uyku - hazırda beklet moduna geçiyor. Uydu yayınının ve Netflix'in şak diye açılması bundan. Elektrik bağlantısı kesilip açılınca yazılım sıfırdan boot ettiği için açılış süreci daha uzun sürüyor ve bu tarz sorun yaşanmıyor. Kullanmadığım zamanlarda prizden kapamak daha doğru olacak diye düşünüyorum.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
963
42
kardeşim yazılım aranıyor diyor, yazılım güncellemiyor şuanda.. deneyimlerime ve yorumlara bakarsak JVC için değil bu bahsedilen yazılım.. Vestel tv lere yükleniyor..

güncelleme aramasını netten bulamayınca uydudan arama yapılsın mı diye soruyor, evet dersen aramaya başlıyor ama çok uzun sürüyor.. sabredip sonuna kadar bekleyemedim ama sen bulursan haber et lütfen:)

Adem Helvacı Ado hocam merhaba, bu konuyla alakalı senin düşüncelerin/yorumun nedir acaba, paylaşırsan çok seviniriz.. Bu kadar millet bir araya geldik ama işin içinden çıkamadık.. bahsedilen yazılım sadece vestel tv'ler için mi geçerli.. tüm uğraşlarıma rağmen ben JVC tv'ye yükleyemedim bu yazılımı...

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
BlackB BlackB, mb130 anakartlı toshiba 50u5863dat tv kullanıyorum. yazılım güncellemesi yapmak için mevcut yazılımı 3.62.13.0 ile güncelledim fakat tv sapıttı. sonradan farkettiğim tvnin üzerindeki çekirdek yazılım 4.18.3.0 idi. zar zor bir yolunu bilip eski yazılımı yükleyerek sorunu hallettik.

jvc tv sahibi iseniz tvniz yazılımı otomatik olarak bulmuyorsa ve tvnizde herhangi bir problem yoksa kurcalamayın derim. sonuçta şöyle düşünün, xiaominin snapdragon 800 işlemcili bütün telefonları aynı güncellemeyi mi alıyor, elbette her tvnin donanımı paneli aynı değil, sadece anakartla bitmiyor olay.

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
313
44
Bende bi JVC 50 kullanıcısı olarak yeni güncellemeyi kurmayı başaramadım, son 3.62.24 versiyon sıkıntılı idi, yeni otomatik güncellemede olmayınca eski versiyon 3.62.13 sürümüne geri döndüm, artık Adem Helvacı Ado hocamı beklemekten başka çare yok...

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
197
47
Bnm anlamadığım bu sürüm ler gelio değişen ne oluyor ?? TV mde 3.62.13 yüklü ,. 62.24 gelmiş bazı mesajlari okuyorum genelde sorunlarla karsılasılıyor birde 25.1 diye sürüm var onun da TV lerden nasıl bir düzeltme yada sorun olucagi belli değil . Bir Sürüm bir önceki yayınlanan sürümün daha iyi olması gerekir degilmi ben yüklemek istiyorum ama acaba ? diyorum TV nolucak

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
963
42
Bnm anlamadığım bu sürüm ler gelio değişen ne oluyor ?? TV mde 3.62.13 yüklü ,. 62.24 gelmiş bazı mesajlari okuyorum genelde sorunlarla karsılasılıyor birde 25.1 diye sürüm var onun da TV lerden nasıl bir düzeltme yada sorun olucagi belli değil . Bir Sürüm bir önceki yayınlanan sürümün daha iyi olması gerekir degilmi ben yüklemek istiyorum ama acaba ? diyorum TV nolucak

tv'den genel anlamda memnunsanız bence yüklemenize gerek yok.. benim gibi bazılarımız macera arıyoruz :krokop normal şartlarda yeni güncellemeler bir önceki eksikleri kapatmak için çıkartılır ama bazen yeni güncellemelerden memnun kalmayan veya gerçekten sorun yaşayan arkadaşlarımız olabiliyor...

dediğim gibi memnunsanız bence hiç gerek yok güncelleme yapmanıza..

U Çevrimdışı

unlu51

Aktif Üye
25 Haz 2018
79
60
görüntüsünü begenmedim eskiye dönmek garantiyi etkiler mi smart kullanmıyorum görüntüsü en güzel çekirdek yazılım hangisi acaba?

D Çevrimdışı

Dej1980

Yeni Üye
3 Şub 2018
39
merhaba,

bende ilk 49 bim jvc var. tüm yazılanları yaptım ama yeni yazılımı bulamadı. Adem Helvacı Ado hocadan destek bekliyoruz :fiskos

Basri Çevrimdışı

Basri 

Aktif Üye
11 Eki 2018
123
Merhabalar bu forumdaki ilk mesajım bugün vestel 49ud9400 alarak aranıza katılmış oldum tesadüfen bu siteyi ve konuyu buldum ve burada yazılanları yapınca ilk önce tam güncellemeyi indirmişken televizyon aniden kendiliğinden kapandı ben heralde güncellemeyi yaptı diye düşünürken yine kendiliğinden açıldı baktığımda güncellemeyi yapmadığını gördüm daha sonra tv kapattım fişi çektim yaklaşık beş dakika sonra açtım ve tekrar arattım güncellemeyi buldu ve bu sefer sorunsuz güncelledi yanlız bundan önceki tv'im tüplü olduğu için ve yine tv yi yeni aldığım için nasıl bir fark oluştu bilemiyorum önceki yazılımım : 3.62.7.3 güncellemeden sonraki yazılımım 3.62.25.1

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar bu forumdaki ilk mesajım bugün vestel 49ud9400 alarak aranıza katılmış oldum tesadüfen bu siteyi ve konuyu buldum ve burada yazılanları yapınca ilk önce tam güncellemeyi indirmişken televizyon aniden kendiliğinden kapandı ben heralde güncellemeyi yaptı diye düşünürken yine kendiliğinden açıldı baktığımda güncellemeyi yapmadığını gördüm daha sonra tv kapattım fişi çektim yaklaşık beş dakika sonra açtım ve tekrar arattım güncellemeyi buldu ve bu sefer sorunsuz güncelledi yanlız bundan önceki tv'im tüplü olduğu için ve yine tv yi yeni aldığım için nasıl bir fark oluştu bilemiyorum önceki yazılımım : 3.62.7.3 güncellemeden sonraki yazılımım 3.62.25.1
Yazılımda iyileştirmeler mevcut; görüntü iyileştirme, smart portal ekranında güncellemeler, otomatik açılıp kapanma konusunda güncelleştirme ler olmuştur. Yani duzenlemeler yapilmiş, Benim tv bile 3.62.7.0 da :), büyük ihtimal mb 130 mevcut sizde de

Basri Çevrimdışı

Basri 

Aktif Üye
11 Eki 2018
123
evet anakartım mb130
Ayrıca bilgilendirme için teşekkür ederim

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
F fikoloji, bizde de mb130 anakart var ama güncelleme yok (toshiba) smart menüde ne gibi değişikler var, eklenen güncellenen uygulamalar var mı ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji, bizde de mb130 anakart var ama güncelleme yok (toshiba) smart menüde ne gibi değişikler var, eklenen güncellenen uygulamalar var mı ?
Vestel Her modele o güncelleme uyabilir fakat bildiğim kadarıyla öyle çok bir değişiklik yok sadece hız ve performans amaçlıdır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt