aynen herhangi bir yazılım yokM mesutank, mesut bey türksat tan mı buluyor bunu, öyleyse bu frekans kısmına ne yazıyorsunuz. Benim alet hala bulabilmiş değil. Kabloyla netten de bulamadı.
Tek beklentim youtube biraz iyileştirseler şunu yeter bana
ŞUAN kaç oldu yazılımının sürümü..! kaçtı - kaç oldu şimdi.tv yi sürekli olarak manuel aratma yapınca önce netten geldi.sonra tekrar denemek için eski sürüm yükledim bu seferde uydu üzerinden güncelledi.galiba vestel ftp sunucuları sorunlu 3/5 gun içinde çözeceklerdir...
M mesutank, mesut bey türksat tan mı buluyor bunu, öyleyse bu frekans kısmına ne yazıyorsunuz. Benim alet hala bulabilmiş değil. Kabloyla netten de bulamadı.
Tek beklentim youtube biraz iyileştirseler şunu yeter bana
25_1 ama hala uydu güncellemesi devam ediyor çok yavaş.birde tv nizde formatlanmış boş usb takılı dursun...ŞUAN kaç oldu yazılımının sürümü..! kaçtı - kaç oldu şimdi.
Ok. Teşekkürlertv yi sürekli olarak manuel aratma yapınca önce netten geldi.sonra tekrar denemek için eski sürüm yükledim bu seferde uydu üzerinden güncelledi.galiba vestel ftp sunucuları sorunlu 3/5 gun içinde çözeceklerdir...
Ok. Teşekkürler
Yükseltme seçenekleri içindeki yazılım güncelleme frekansını sormuştum. .sizinkinde ne yazıyor
merhaba wifi - kablo hangisinden bağlı tv. USB ne için gerekliyoutube icin modemden dns değişikliğine gidiniz .
77.88.8.8
77.88.8.1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
25_1 ama hala uydu güncellemesi devam ediyor çok yavaş.birde tv nizde formatlanmış boş usb takılı dursun...
Ok. Teşekkürler
Yükseltme seçenekleri içindeki yazılım güncelleme frekansını sormuştum. .sizinkinde ne yazıyor
aynı ,tarattım yazılım bulunamadı diyor.frekans
11729dikey15555
aynı ,tarattım yazılım bulunamadı diyor.