MB130 anakartlara otomatik yeni yazılım geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smili72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
değişiklikler...

Hd yayınlar da gözle görülür sekilde düzelme
tv daha seri
renkler daha dogal ve canlı
youtube sorunsuz ve hızlı
olmuyor malesef ,3.62.25.01 yazılımını linke atsan indirsek

Naaptıysam bende de yeni yazılımı bulamıyor.

IMG_20181009_184103.jpg

nasıl yaptın..........olmuyor bizde. yazılımın linkini oluşturup atsanız
Resimdeki notu uyguladim. Hiçbir sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yaptın..........olmuyor bizde. yazılımın linkini oluşturup atsanız

Screenshot_2018-10-09-12-10-06-295_com.android.chrome3fed9222ac276fe2.png

IMG-20181009-WA0001.jpg

Son düzenleme:

IMG-20181009-WA0001.jpg
Connected ,yani smart tv dimi............. benimki markası JVC 50 TV, seninki VESTEL marka ise belki bizde onun için olmuyor. @mesutank yapmış ama onunki de VESTEL tv, JVC tv değil . muhtemel vestel olan içindir.

Yok bizde olmuyor.Birebir herşeyi yaptım kablolu kablosuz herşeyi uyguladım.Ya seri noya göre dağıtılıyor bize gelmedi.Yada geçtiğiniz sürümle ilgili 3.62.24 var bende olmuyor

Connected ,yani smart tv dimi............. benimki markası JVC 50 TV, seninki VESTEL marka ise belki bizde onun için olmuyor. @mesutank yapmış ama onunki de VESTEL tv, JVC tv değil . muhtemel vestel olan içindir.
Benim ki Vestel 49ub8300. Soylediğiniz mantıklı. Tecrübeli arkadaşlara sormak lazım.

JVC 50” lerden yapabilen var mı

JVC 50” lerden yapabilen var mı

Yok bizde olmuyor.Birebir herşeyi yaptım kablolu kablosuz herşeyi uyguladım.Ya seri noya göre dağıtılıyor bize gelmedi.Yada geçtiğiniz sürümle ilgili 3.62.24 var bende olmuyor
Uyguladigimda resimin üstünde görüldüğü gibi beninde 3.62.24 tü.

@Ado hocam yakında bu işe bi çözüm bulur, bende JVS 50 için denedim olmadı ama yakında bizede düşer inşallah...

cihazım 40ud8400. Usb logging vb ayarları yaptım, önce olmadı. Sonra fişten çektim tekrar açıp aradım. Wifi üzerinden buldu ve güncelledi. Sanırım fişten çekip sıfırdan başlatmak şart.

edit: Ses senkronu ciddi şekilde bozuldu, ses sonradan geliyor. Factory reset atıp tekrar kurdum ama düzelmedi. Eskiye dönmek mümkündür umarım.

Son düzenleme:
cihazım 40ud8400. Usb logging vb ayarları yaptım, önce olmadı. Sonra fişten çektim tekrar açıp aradım. Wifi üzerinden buldu ve güncelledi. Sanırım fişten çekip sıfırdan başlatmak şart.

edit: Ses senkronu ciddi şekilde bozuldu, ses sonradan geliyor. Factory reset atıp tekrar kurdum ama düzelmedi. Eskiye dönmek mümkündür umarım.
DENEDİM OLMADI

NASIL YAPTIN

:fiskos

merhaba connected ne demek, smartlı tv içinmi?
Connected internete bağlanabilen smart tv demek

Geri
Üst Alt