MB130 3.62.33 Çekirdek Yazılım

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Netflix ile ilgili eksik bilgi sahibisiniz. Altyazı büyütmek ve rengini değiştirmek için, netflix.com sayfasını PC üzerinden açın. Altyazı ayarlarını bulun, istediğiniz boyut ve rengi belirleyin.
Tvyi ilk açtığınızda Netflix ayarlarınız, yeni hali ile gelir.

Denedim onu önceden, hatta şimdi de denemedim ama olmadı bilmiyorum neden.

F fikoloji hocam birde bu güncelleme öncesi medya tarayıcıya girince bilgisayarımdan paylaşılan hdd lere ulasabiliyordum film vs izlemek için şimdi yok onlar acaba ben mi bir şeyi yanlış yaptım?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Denedim onu önceden, hatta şimdi de denemedim ama olmadı bilmiyorum neden.

F fikoloji hocam birde bu güncelleme öncesi medya tarayıcıya girince bilgisayarımdan paylaşılan hdd lere ulasabiliyordum film vs izlemek için şimdi yok onlar acaba ben mi bir şeyi yanlış yaptım?
tam olarak anlayamadım ne yapmak istediğinizi

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
tam olarak anlayamadım ne yapmak istediğinizi
Menü de medya tarayıcı bölümüne girip bir kategori seçtiğimde (mesela video) içeri odamdaki pc deki ağa bağlı paylaşıma açık hdd lere direkt ulasabiloyordum. Yani bir nevi pc deki filmleri tv ye ağ üzerinden stream edebiliyordum. Yapamıyorum onu şimdi.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Menü de medya tarayıcı bölümüne girip bir kategori seçtiğimde (mesela video) içeri odamdaki pc deki ağa bağlı paylaşıma açık hdd lere direkt ulasabiloyordum. Yani bir nevi pc deki filmleri tv ye ağ üzerinden stream edebiliyordum. Yapamıyorum onu şimdi.
Evet şimdi anladım:hihi:ok ne yazıkkı hiç denemediğim birşeydi, eğer fırsatım olurda denersem konu hakkında sizi etiketler bilgi veririm. onun dışında bilgim olmadığı için ne yazıkki yorum yapamıyorum eğer konu hakkında bilgisi varsa TEKNOwest teknovest teraspy teraspy Adem Helvacı Ado cevap verirler.

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
peki bu 3.62.33 ü yükleyip denediniz mi ? , hangi sürümde aktif çalışıyordu ?

Denemedim ama bir güncelleme yapayım bakayım. Önce hangi sürümde çalışıyordu hatırlamıyorum çünkü profilleri kurcalarken mute tuşunun fonsiyonu gitmişti full yazılım yüklemem gerekmişti. .16 da sanırım en son iyi çalılıyordu. Bir güncelleme yapayım bakayım.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Denemedim ama bir güncelleme yapayım bakayım. Önce hangi sürümde çalışıyordu hatırlamıyorum çünkü profilleri kurcalarken mute tuşunun fonsiyonu gitmişti full yazılım yüklemem gerekmişti. .16 da sanırım en son iyi çalılıyordu. Bir güncelleme yapayım bakayım.
sizin televizyonunuz jvc isterseniz önce bu core yazılımını deneyiniz :

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
sizin televizyonunuz jvc isterseniz önce bu core yazılımını deneyiniz :

%50 hallettim şu anda. PC den windows media player'ı iptal etmiştim VR'a stream yaparken sorun çıkartmıştı meğer tv SMB share yerine WMP share özelliğini kullanıyormuş. Bunu da öğrenmiş oldum :) şimdiki sorun tv önceden .mkv dosyaları dahi oynatırken şimdi hdd'de bu dosyaları görmüyor bile. Garip

M Çevrimdışı

Muhsin

Yeni Üye
6 Ara 2018
4
34
Screenshot_2018-12-06-23-45-07.png
merhabar bende 65 ud8900 vestelin tv si var carbon yazan yazılımı mı yüklemem gerekiyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Profillerden HWyi de mi modlamıştın ki :)
Önce tvye full yazılımı atıp,sonra da gerekliyse eğer,tvden alıp SW profille oyna.Sakın önceki oynadığın profilleri tekrar tvye gönderme,tam(full)yazılımdan sonra sil PCden eniyisi.

Geri
Üst Alt