1505Yazılım güncelleme şekli menü 1505 yoksa ful yazılım güncelleme seklimdemi
1505Yazılım güncelleme şekli menü 1505 yoksa ful yazılım güncelleme seklimdemi
başardım1505 yaptım onay verdim ama yazılım hala 3.62.30 başka yapmam gereken varmıdır.
Hocam bu bizim 50"jvc lere yüklenir mi.Bir öncekini tavsiye etmemiştiniz JVC için sanırım.
benimki en son buydu MB130 Carbon Smart V3.62.30 .............................. 3.62.33 sürüm yenimi çıktı ne zaman F fikolojiSelamlar Arkadaşlar;
MB130 için güncel yazılım 3.62.33 sürüm hem karbon hem de titanium menü linki aşağıdadır.
[Gizli içerik]
not: daha denemedim ancak süs olsun diye çıkarmasınlar özellikler eklenmeli ..birde menü ve kanal bar geçişlerine altyazı okunmasını engellemeyen şeffalık gelmeli . mümkünse menüde deği kanal geçişlerinde bar kapatma eklense olmazmı hem altyazıyı engellemez.benimki en son buydu MB130 Carbon Smart V3.62.30 .............................. 3.62.33 sürüm yenimi çıktı ne zaman F fikoloji
evet yeni yazılım, ne yazıkki o konuda değişiklik yokbenimki en son buydu MB130 Carbon Smart V3.62.30 .............................. 3.62.33 sürüm yenimi çıktı ne zaman F fikoloji
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
not: daha denemedim ancak süs olsun diye çıkarmasınlar özellikler eklenmeli ..birde menü ve kanal bar geçişlerine altyazı okunmasını engellemeyen şeffalık gelmeli . mümkünse menüde deği kanal geçişlerinde bar kapatma eklense olmazmı hem altyazıyı engellemez.
teşekkürler ne fark eklenmiş acaba deneyen bilen varmı?evet yeni yazılım, ne yazıkki o konuda değişiklik yok