ne yazıkkı bunların bilgisine ulaşamıyoruz. güncellemeler şu şekilde olur:
örnek, bir kullanıcı tarafından netfilxde donma şikayeti var üzerine güncelleme yazılım yapılır.
farklı bir kullanıcıda, cihaz kapanıp açılıyor şikayeti vardır. güncelleme versiyonu yapılır.
farklı kullancı, ses problemim var diye, yeni yazılım güncellemesi yapılır.
yani televizyon üretildikten sonra gelen taleplere istinaden güncellemelere uğruyor. fabrika dışında birisinin bunu bilmesi zordur.
Ah dediklerimiz dikkate alınsaBuradan feedback versek gider mi hocam peki. Netflix altyazılarının boyut ayarı olmasını istiyorum. Ufacık hiçbir şey görülmüyor. Bir dahaki güncellemede bari yapsınlar da onu yükleyeyim
Evet ekran büyüdükçe görüntüde bozukluklar oluşabilir. Aslında model kıyaslaması yapıyorsunuz ama ud üretimindeki d harfi panel üretim yılını söylüyor 2016 ua ise a harfi 2017 ve 2018 üretimidır. Tabi yanlış hatırlamıyor sam. Aslında sürüm güncelleştirmesi sadece görüntü iyelstirme değil tv de sizin kullanmadığınız ama piyasada kullanılan x uygulamalasinda bile güncelleme ye sebep olabilir. Ekran ayarlarını değiştirebilirsiniz. Misal veriyorum ben dinamik ekran ayarında gürültü azaltma düşük seçeneği ile kullanıyorum. Eğer istediğiniz yazılım sürümü varsa ona dönebilirsiniz. Sonuçta o yazılımda tivinizde sorun yoktu. Ayrıca ne yazıkki pek tv model veya ana kart gibi unsurlara ben takılmıyorum. Kendi evimde aynı model var 55ud9400 ben tivibu ile yayın alıyorum. Tivibu düşük kalsa bile tv tatmin ediyor ve tvnin normal yayın dışında 4k veya her videolarindan aldığım performansta mest oluyorum.F fikoloji , iyi akşamlar bnm TV de şöyle bir durum var ( 55 ud9400 ) artık bir sorun mu yoksa normalmi bilmiyorum. Büyük ekran kullanıcılarında bu durum varmı? HD kanallar da görüntü kalitesi düşük insan yüzünde bunu görüyorum , (uydu kalitesi yüksek) renkler de hiçbir sıkıntı ntı yok çok iyi ama görüntü de netlik yok . İki TV mı (48ua9300_55ud9400) kıyaslayorum ua daha net HD ler de 9400 daha üst model olmasına rağmen. 62.13.0 yukluyken daha iyi gibiydi 62.25 yükledim bunlar başladı Adem bey 62.30 yükleyin dedi ama devam ediyor. Benim merak ettiğim bir konu var Samsung,LG Sony gibi TV lerin en üst modelleri nin HD kanal görüntü kalitesi ile Vestel üst modellerdeki görüntü kalitesi aynı mı? yoksa HD HD dir ? Hepsinde aynı mı?
barkod paylaşırsanız , full yazılıma dönerbiliriz ?3 yada 4 yazılım önce güncelleyince tv de şöyle bir hata meydana geldi.. Sonraki tüm güncellemelerde aynı hata devam ediyor. tv'yi açtığım zaman renklerin tonları kırmızımsı gibi oluyor beyaz renkler parlıyor .fişten çekince düzeliyor. Sonra youtube açıyorum onda da oluyor. hergün olmaya başladı .
barkod paylaşırsanız , full yazılıma dönerbiliriz ?
Modlama yapmıyorum ne yazikkielimde full yazılım var geri yükledim. bu edid.edid dosyasını nasıl alıyoruz tv de bir fikriniz var mı ? usb oeprations kısmından alınmıyor
Buradan feedback versek gider mi hocam peki. Netflix altyazılarının boyut ayarı olmasını istiyorum. Ufacık hiçbir şey görülmüyor. Bir dahaki güncellemede bari yapsınlar da onu yükleyeyim