ilk kurulum yapıp tekrar denermisinteşekkür ederim fakat yüklemeyi yapamıyorum 1505 yaptıktan sonra evet diyorum direk yazılım güncellemesi başarısız oldu diyor diğer videolarınızı izledim ok tuşuna basıp fişi takıyorum onda ise hiçbir tepki yok
ilk kurulum yapıp tekrar denermisinteşekkür ederim fakat yüklemeyi yapamıyorum 1505 yaptıktan sonra evet diyorum direk yazılım güncellemesi başarısız oldu diyor diğer videolarınızı izledim ok tuşuna basıp fişi takıyorum onda ise hiçbir tepki yok
hemen deniyorumilk kurulum yapıp tekrar denermisin
Rardan çıkardın dini dosyayı bin dosyası boş flaşta olacak, fat32 formatlıteşekkür ederim fakat yüklemeyi yapamıyorum 1505 yaptıktan sonra evet diyorum direk yazılım güncellemesi başarısız oldu diyor diğer videolarınızı izledim ok tuşuna basıp fişi takıyorum onda ise hiçbir tepki yok
Rar dan cıkartıp boş flaşa attım ama bir eksik yapıyorum olmuyorRardan çıkardın dini dosyayı bin dosyası boş flaşta olacak,
Farklı USB deneyinizRar dan cıkartıp boş flaşa attım ama bir eksik yapıyorum olmuyor
Farklı USB deneyiniz
USB DE sıkıntı yok bence ben rar dosyasını acıyıorum satınalmadan devam ediyorum rar dosyasının icindeki dosyaya sag tuş yapıp sürücü degiştir yapıp boş olan usb ye aktarıyorumFarklı USB deneyiniz
bu arada dosyadan güncel corbon olanı indiriyorumFarklı USB deneyiniz
Farklı USB deneyiniz
İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyaya sağ tıklayın zip veya rar programı simgesindeki seçeneklerden klasöre çıkart seçin klasöre çıkartılan bin uzantılı beyaz dosyaları usb flash bellek içerisine kopyalayın.USB DE sıkıntı yok bence ben rar dosyasını acıyıorum satınalmadan devam ediyorum rar dosyasının icindeki dosyaya sag tuş yapıp sürücü degiştir yapıp boş olan usb ye aktarıyorum
bu arada dosyadan güncel corbon olanı indiriyorum
MB120 anakart kullanıcıları uzun zamandır yazılım bekliyordu ve ben'' geleceğini sanmam artık'' diyordum lakin Vestel beni şaşırttı. Aman en büyük hatalı varsayımlarımız böyle olsun
Eline sağlık @fikoloji
Hepinize çom teşekkür ederim yükleme işlemi tamam ??İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyaya sağ tıklayın zip veya rar programı simgesindeki seçeneklerden klasöre çıkart seçin klasöre çıkartılan bin uzantılı beyaz dosyaları usb flash bellek içerisine kopyalayın.
Bendeki kart maalesef MB91 ,üzgünüm VatZ00Elinde Mb120 de bulunan / kök klasöründeki her dosyayı paylaşabilecek bir arkadaş paylaşabilirse çok güzel olur. Netflix ui-800-2 gibi bir hata alıyorum galiba sertifikalar bozuldu. Ne yapsam düzelmedi. Full yazılım, core vs hepsini denedim ama sürekli aynı hatayı veriyor. @teraspy @Adem Helvacı @hosbulduk @By_Trol ve diğer abilerim yardımcı olursa sevinirim.
Telefonunuzun interneti ile deneyin çalışırsa modemi ve tv yi resetleyin.Elinde Mb120 de bulunan / kök klasöründeki her dosyayı paylaşabilecek bir arkadaş paylaşabilirse çok güzel olur. Netflix ui-800-2 gibi bir hata alıyorum galiba sertifikalar bozuldu. Ne yapsam düzelmedi. Full yazılım, core vs hepsini denedim ama sürekli aynı hatayı veriyor. @teraspy @Adem Helvacı @hosbulduk @By_Trol ve diğer abilerim yardımcı olursa sevinirim.
Ethernet portu üzerinden interneti almaktayım. Telefonun internetini aktarmam şimdilik mümkün değil. Modemi resetlemeyi deneyeceğim ama düzeleceğini zannetmiyorum.Telefonunuzun interneti ile deneyin çalışırsa modemi ve tv yi resetleyin.
Hayır olmaz ,kesin olmamakla birlikte tabii ama bence olmaz maalesef , çünkü mutlak bir yerden sıkıntı çıkartacaktır diye düşünüyorum.Zaten serttifika hatası veriyorsa güncelleme olmadan olacağını sanmıyorum doğrusu.... Benim TV'ye yakın bir modelin full yazılımını atsam olur mu? Bir philps modelininkini atmıştım. @By_Trol@TEKNOwest
Elimden gelse güncelleme yapardım :( Eğer üst anakartlara ait browserların dosyalarını alma şansları olursa kendi browserlarımızın yerine koyabiliriz ve belki işe yarar.Hayır olmaz ,kesin olmamakla birlikte tabii ama bence olmaz maalesef , çünkü mutlak bir yerden sıkıntı çıkartacaktır diye düşünüyorum.Zaten serttifika hatası veriyorsa güncelleme olmadan olacağını sanmıyorum doğrusu.