MB120 Yeni yazılım

mb120 hangi versiyon yazılım başarılı ?

• 17MB120-2.29.6.0

Oy: 49 6.4%
  • 17MB120-2.29.11

Oy: 17 2.2%
  • 17MB120-2.36.0 (Netflix)

Oy: 64 8.4%
  • 17MB120-2.40.2.0

Oy: 6 0.8%
  • 17MB120-2.40.6.0

Oy: 10 1.3%
  • 17MB120 2.45.7.0

Oy: 7 0.9%
  • 17MB120 2.45.12.1 NETFLİX

Oy: 186 24.3%
  • 17MB120 V2.45.27.0

Oy: 18 2.4%
  • 17MB120 V2.45.29.1

Oy: 322 42.1%
  • 17MB120 V2.45.32

Oy: 86 11.2%

• Kullanılan toplam oy
    765
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
teşekkür ederim fakat yüklemeyi yapamıyorum 1505 yaptıktan sonra evet diyorum direk yazılım güncellemesi başarısız oldu diyor diğer videolarınızı izledim ok tuşuna basıp fişi takıyorum onda ise hiçbir tepki yok
Rardan çıkardın dini dosyayı bin dosyası boş flaşta olacak, fat32 formatlı

F Çevrimdışı

Frtby

Yeni Üye
1 Kas 2021
6
32
Farklı USB deneyiniz
Farklı USB deneyiniz
USB DE sıkıntı yok bence ben rar dosyasını acıyıorum satınalmadan devam ediyorum rar dosyasının icindeki dosyaya sag tuş yapıp sürücü degiştir yapıp boş olan usb ye aktarıyorum
Farklı USB deneyiniz
bu arada dosyadan güncel corbon olanı indiriyorum
Farklı USB deneyiniz

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
USB DE sıkıntı yok bence ben rar dosyasını acıyıorum satınalmadan devam ediyorum rar dosyasının icindeki dosyaya sag tuş yapıp sürücü degiştir yapıp boş olan usb ye aktarıyorum

bu arada dosyadan güncel corbon olanı indiriyorum
İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyaya sağ tıklayın zip veya rar programı simgesindeki seçeneklerden klasöre çıkart seçin klasöre çıkartılan bin uzantılı beyaz dosyaları usb flash bellek içerisine kopyalayın.

F Çevrimdışı

Frtby

Yeni Üye
1 Kas 2021
6
32
MB120 anakart kullanıcıları uzun zamandır yazılım bekliyordu ve ben'' geleceğini sanmam artık'' diyordum lakin Vestel beni şaşırttı. Aman en büyük hatalı varsayımlarımız böyle olsun :kiskis

Eline sağlık F fikoloji

İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyaya sağ tıklayın zip veya rar programı simgesindeki seçeneklerden klasöre çıkart seçin klasöre çıkartılan bin uzantılı beyaz dosyaları usb flash bellek içerisine kopyalayın.
Hepinize çom teşekkür ederim yükleme işlemi tamam ??

V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
24
Elinde Mb120 de bulunan / kök klasöründeki her dosyayı paylaşabilecek bir arkadaş paylaşabilirse çok güzel olur. Netflix ui-800-2 gibi bir hata alıyorum galiba sertifikalar bozuldu. Ne yapsam düzelmedi. Full yazılım, core vs hepsini denedim ama sürekli aynı hatayı veriyor. teraspy teraspy Adem Helvacı Adem Helvacı hosbulduk hosbulduk By_Trol By_Trol ve diğer abilerim yardımcı olursa sevinirim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Elinde Mb120 de bulunan / kök klasöründeki her dosyayı paylaşabilecek bir arkadaş paylaşabilirse çok güzel olur. Netflix ui-800-2 gibi bir hata alıyorum galiba sertifikalar bozuldu. Ne yapsam düzelmedi. Full yazılım, core vs hepsini denedim ama sürekli aynı hatayı veriyor. teraspy teraspy Adem Helvacı Adem Helvacı hosbulduk hosbulduk By_Trol By_Trol ve diğer abilerim yardımcı olursa sevinirim.
Bendeki kart maalesef MB91 ,üzgünüm VatZ00

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Telefonunuzun interneti ile deneyin çalışırsa modemi ve tv yi resetleyin.

V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
24
Telefonunuzun interneti ile deneyin çalışırsa modemi ve tv yi resetleyin.
Ethernet portu üzerinden interneti almaktayım. Telefonun internetini aktarmam şimdilik mümkün değil. Modemi resetlemeyi deneyeceğim ama düzeleceğini zannetmiyorum.
Edit:
Denedim olmadı, bir daha full yazılım atıyorum.
Edit:
Yine olmadı, deli olacağım. Benim TV'ye yakın bir modelin full yazılımını atsam olur mu? Bir philps modelininkini atmıştım. By_Trol By_Trol TEKNOwest TEKNOwest

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
... Benim TV'ye yakın bir modelin full yazılımını atsam olur mu? Bir philps modelininkini atmıştım. By_Trol By_Trol TEKNOwest TEKNOwest
Hayır olmaz ,kesin olmamakla birlikte tabii ama bence olmaz maalesef , çünkü mutlak bir yerden sıkıntı çıkartacaktır diye düşünüyorum.Zaten serttifika hatası veriyorsa güncelleme olmadan olacağını sanmıyorum doğrusu.

V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
24
Hayır olmaz ,kesin olmamakla birlikte tabii ama bence olmaz maalesef , çünkü mutlak bir yerden sıkıntı çıkartacaktır diye düşünüyorum.Zaten serttifika hatası veriyorsa güncelleme olmadan olacağını sanmıyorum doğrusu.
Elimden gelse güncelleme yapardım :( Eğer üst anakartlara ait browserların dosyalarını alma şansları olursa kendi browserlarımızın yerine koyabiliriz ve belki işe yarar.

Geri
Üst Alt