Vewd girmiyor dedin şimdi giriyor mu?Arkadaşlar mb120 anakart olan tv'ye olan bütün yazılımları yükledim fakat vewd store içindeki hiçbir uygulama açılmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Vewd girmiyor dedin şimdi giriyor mu?Arkadaşlar mb120 anakart olan tv'ye olan bütün yazılımları yükledim fakat vewd store içindeki hiçbir uygulama açılmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Yok hocam başından beri vewd giriyordu ama içindeki hiçbir uygulama ssiptv ottplayer vs. açılmıyor.Vewd girmiyor dedin şimdi giriyor mu?
O zaman farklı bir durum söz konusu olabilir. Bilemiyorum yapacak herşey denendi şu anda yazılımsal yada TV kaynaklı olsa sonuçlanır di. Birde aklıma gelmiş iken, farklı bir internete bağlasana TV yi ? Örnek kendi telefonunu paylaşılır yap TV den sana bağlan.Yok hocam başından beri vewd giriyordu ama içindeki hiçbir uygulama ssiptv ottplayer vs. açılmıyor.
Deniyeceğim.O zaman farklı bir durum söz konusu olabilir. Bilemiyorum yapacak herşey denendi şu anda yazılımsal yada TV kaynaklı olsa sonuçlanır di. Birde aklıma gelmiş iken, farklı bir internete bağlasana TV yi ? Örnek kendi telefonunu paylaşılır yap TV den sana bağlan.
Hocam aynı dediğiniz gibi oldu kenti mobil verimden bağlanınca her şey kullanılabilir oldu. Nasıl bir şey bu.O zaman farklı bir durum söz konusu olabilir. Bilemiyorum yapacak herşey denendi şu anda yazılımsal yada TV kaynaklı olsa sonuçlanır di. Birde aklıma gelmiş iken, farklı bir internete bağlasana TV yi ? Örnek kendi telefonunu paylaşılır yap TV den sana bağlan.
Son aklıma geldi ? kendi konunda devam edebilirsin.Hocam aynı dediğiniz gibi oldu kenti mobil verimden bağlanınca her şey kullanılabilir oldu. Nasıl bir şey bu.
ev internet paketinde aile koruma şifresi varmı ?Hocam aynı dediğiniz gibi oldu kenti mobil verimden bağlanınca her şey kullanılabilir oldu. Nasıl bir şey bu.
Aile korumasından yapmıyor bunu geçen karşılaştım tabi o bluetv ye giremiyorduev internet paketinde aile koruma şifresi varmı ?
Modeme dns tanımlanmışsa örneğin 8.8.8.8 - 8.8.4.4 bazı modemlerde router larda bu ayar değiştirilemiyor tv vewd 'e girmiyor.Aile korumasından yapmıyor bunu geçen karşılaştım tabi o bluetv ye giremiyordu
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-ve-vestel-urunu-tv-lerde-amazon-prime-video-aktif-etmek.9671/ denermisinMerhaba. Bu yazılıma netflix yerine amazon prime ekleme şansımız var mı? iyi çalışmalar
Merhaba yeniyim mb120 güncel yazılımı nereden indirecegim bilgi verirseniz sevinirim.MB120 anakart kullanıcıları uzun zamandır yazılım bekliyordu ve ben'' geleceğini sanmam artık'' diyordum lakin Vestel beni şaşırttı. Aman en büyük hatalı varsayımlarımız böyle olsun
Eline sağlık F fikoloji
İlk sayfaya git, ilk mesajı beğen, link aktif olacak sonra gir yazılıma yükleMerhaba yeniyim mb120 güncel yazılımı nereden indirecegim bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkür ederim fakat yüklemeyi yapamıyorum 1505 yaptıktan sonra evet diyorum direk yazılım güncellemesi başarısız oldu diyor diğer videolarınızı izledim ok tuşuna basıp fişi takıyorum onda ise hiçbir tepki yokİlk sayfaya git, ilk mesajı beğen, link aktif olacak sonra gir yazılıma yükle