********* forumundan adem abi paylaşmıştıGüncelleme yazılını nereden temin ettiniz?
********* forumundan adem abi paylaşmıştıGüncelleme yazılını nereden temin ettiniz?
Yazılımı temin ettiğiniz kaynakta herhangi bir yanıt alabildiniz mi?********* forumundan adem abi paylaşmıştı
oraya yazmak aklıma gelmemişti ilk buraya yazdım kusura bakmayınYazılımı temin ettiğiniz kaynakta herhangi bir yanıt alabildiniz mi?
oraya yazmak aklıma gelmemişti ilk buraya yazdım kusura bakmayınYazılımı temin ettiğiniz kaynakta herhangi bir yanıt alabildiniz mi?
Estağfurullah. Söz konusu yazılımın içeriği ile ilgili bilgi sahibi olmadığımız için kaynağa yönlendirmek en doğrusu olur diye düşündüm. Eğer çözüm konusunda sonuçsuz kalınırsa farklı yöntemler denenebilir. Ayrıca Panel yazılımıyla ilgili diğer konuda bir mesaj paylaştım. Bu problem çözüldükten sonra onları da uygulayabilirseniz panel yazılımını da paylaşalım.oraya yazmak aklıma gelmemişti ilk buraya yazdım kusura bakmayın
oraya yazmak aklıma gelmemişti ilk buraya yazdım kusura bakmayın
full yazılım attım geri geldi sonra core update yapınca gitti sanırım 2.45.35.0 standart kullanıcıyı kapsamıyor ki tv koymamış olabilirler. (halbuki tkgs ayarı vs yerinde duruyor.)Estağfurullah. Söz konusu yazılımın içeriği ile ilgili bilgi sahibi olmadığımız için kaynağa yönlendirmek en doğrusu olur diye düşündüm. Eğer çözüm konusunda sonuçsuz kalınırsa farklı yöntemler denenebilir. Ayrıca Panel yazılımıyla ilgili diğer konuda bir mesaj paylaştım. Bu problem çözüldükten sonra onları da uygulayabilirseniz panel yazılımını da paylaşalım.
Tekrar full yazılım ile düzeltip kullanmaya devam etseniz olacak gibi. Benim dikkat ettiğim kadarıyla bizim arşivimizde son versiyon olarak 2.45.32 görünüyor.full yazılım attım geri geldi sonra core update yapınca gitti sanırım 2.45.35.0 standart kullanıcıyı kapsamıyor ki tv koymamış olabilirler. (halbuki tkgs ayarı vs yerinde duruyor.)
2022'in ortasında çıkmış zaten ben sanmıyorum standart kullanıcı için bu kadar uzun süre destek versinler. Full yazılım attım artık kurcalamam sağolunTekrar full yazılım ile düzeltip kullanmaya devam etseniz olacak gibi. Benim dikkat ettiğim kadarıyla bizim arşivimizde son versiyon olarak 2.45.32 görünüyor.
Güle güle kullanın. Full yazılım panel dosyasını da içerdiğinden o konu da çözülmüştür sanıyorum. HDR durumu nedir?2022'in ortasında çıkmış zaten ben sanmıyorum standart kullanıcı için bu kadar uzun süre destek versinler. Full yazılım attım artık kurcalamam sağolun
Panel yazılımı rica ettim o şekilde deneyeceğim olmazsa pes etmek durumundayım ekran hala mor maalesef.Güle güle kullanın. Full yazılım panel dosyasını da içerdiğinden o konu da çözülmüştür sanıyorum. HDR durumu nedir?
O zaman panel yazılımını full yazılımla zaten attığınız için verilecek panel yazılımı farklı bir etki sağlamayacak.Panel yazılımı rica ettim o şekilde deneyeceğim olmazsa pes etmek durumundayım ekran hala mor maalesef.
Görüntü pastel veya ters değil düzgün ise ellemeyin yazılıma da gerek yokPanel yazılımı rica ettim o şekilde deneyeceğim olmazsa pes etmek durumundayım ekran hala mor maalesef.
full yazılımın versiyonu biraz eski 2.40.2 onunla alakası olabilir mi daha güncel bir full yazılım var mı acaba (kusura bakmayın bugün çok yordum sizleri)O zaman panel yazılımını full yazılımla zaten attığınız için verilecek panel yazılımı farklı bir etki sağlamayacak.
HDR açmayınca normal ama HDR açınca renkler çok sapıtıyorGörüntü pastel veya ters değil düzgün ise ellemeyin yazılıma da gerek yok
Mb120 Ana kart eski bir ana karttır hdr uyumlu olduğunu sanmıyorum.full yazılımın versiyonu biraz eski 2.40.2 onunla alakası olabilir mi daha güncel bir full yazılım var mı acaba (kusura bakmayın bugün çok yordum sizleri)
HDR açmayınca normal ama HDR açınca renkler çok sapıtıyor
Görüntü pastel veya ters değil düzgün ise ellemeyin yazılıma da gerek yok
sadece hdmi cihazında böyle yani ayarlara falan girince ekran normal.
Estağfurullah. Konu yorulmaktan ziyade yazılımlar arasında gidip gelirken TV' yi açılmaz hale getirmeyelim. Uyumsuz bir yazılımla zaten uydu alıcıda sorun yaşandı, bir de başka problem olmasın.full yazılımın versiyonu biraz eski 2.40.2 onunla alakası olabilir mi daha güncel bir full yazılım var mı acaba (kusura bakmayın bugün çok yordum sizleri)
HDR açmayınca normal ama HDR açınca renkler çok sapıtıyor