Düzelttim üstat sağol.Vestel = Carbon
Düzelttim üstat sağol.Vestel = Carbon
17MB120 2.45.12.1 NETFLİX Yazanı yükleyin.hocam vestel mb120 son sürümü burdan indirip yükledim(2.45). daha önce erişim yok6 hatası alıyordum o gitti. lakin netflixte gitti ne yapmamı önerirsiniz tşkler. sn:9588823 700001 - 48ua8900.
eski sürüm 2.29.11.0
güncel : 2.45.32.0
Kumandamızda netflix var daha öncede çalışıyordu şimdi appte netflix yok blutv gelmiş o açılıyor ama netflix kumandada yok. telden bağla diyince tarayıcıdan açıyor uygulama hiç gözükmüyor akşam 1*2 kere reset attım gelmiyor. fac reset atınca bile kumandada belirlediğim kısayol gitmiyor sadece kanal listesini siliyor.
Siz deDüzelttim üstat sağol.
Üstat bendede hilevel var. Yazılım indirme sayfasında netfix yazan yazılımda titanyum yada core yazmıyor. Yüklesek sorun olur mu?17MB120 2.45.12.1 NETFLİX Yazanı yükleyin.
Sorun olmaz menü değişir.Üstat bendede hilevel var. Yazılım indirme sayfasında netfix yazan yazılımda titanyum yada core yazmıyor. Yüklesek sorun olur mu?
TGKS yi kapatın , Taşıma aktifleşirmb120 son iki sürümü yüklediğimden beri kanal taşıma yapamıyorum. menü kanal listesi üzerinden yapılmıyor muydu. yardımcı olabilecek birisi var mı
Tv çalışırken uzaktan kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.Hocam Vestel smart TV versiyon 2.29.6.0 yükseltmesi var yükseltsem YouTube açarmı?
Tv çalışırken uzaktan kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.mb120 toshiba youtube nasıl güncellenir
Netflix için mi?Elinde 17MB120-2.36.0 olan var mı?