alpinist16
Yeni Üye
- 15 Mar 2023
- 20
- 28
Netflix için mi?
Bende bu sürüm yüklü şuan, 2.36'nın görüntü kalitesi daha iyi yazmışlar ondan sormuştum hocam.
Netflix için mi?
Sizin tv deki yazılım daha güncel yazılım yüklemenize versiyon düşürmenize gerek yokBende bu sürüm yüklü şuan, 2.36'nın görüntü kalitesi daha iyi yazmışlar ondan sormuştum hocam.
Mb120 Eski, bir ana karttır ve android değildir apk android tv lere yüklenir menü 4725 İle ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.Merhabalar
TOSHIBA tv menu 4725 ile menüye girince ana kartı MB120-081 olarak görüyorum
V.2.45.12.2 Yazlımı mevcut , son yazılımını bulamadım en son hangi sürümü mevcut, yüklemek için dosyayı ve desteklerinizi bekliyorum
Ayrıca Sadece NETFİLX ve Youtube var farklı uygulamalar yükleyemedim Örneğin Amazon Prime - İnatTV apk sı yuklemek istiyorum,
Son olarak TV de optik ses çıkışı haricinde ses çıkışı olmadığından 5+1 ses sistemi için kulaklık çıkışını kullanıyorum ama menüden ses çıkışını kulaklık olarak değiştirdiğimde kumandadaki ses seviyesi ayarlama fonksiyonlarını devre dışı bırakıyor ,
Bu konularda desteğinizi bekler iyi çalışmalar dilerim
Mb120 Eski, bir ana karttır ve android değildir apk android tv lere yüklenir menü 4725 İle ekrana gelen menü resmini buraya ekl
Yüklemek isterseniz güncel yazılım verildi açıklamasını okuyup yüklersiniz bir önceki yazımda da belirttiğim gibi bu tv ye apk yüklenmez.İlginize teşekkürler
Dosyada VESTEL olarak yazıyor benim TV Toshiba Bir sorun olurmu yada fark edermi acaba?Yüklemek isterseniz güncel yazılım verildi açıklamasını okuyup yüklersiniz bir önceki yazımda da belirttiğim gibi bu tv ye apk yüklenmez.
Sizin tv ye daha önce Vestel karbon yazılım yüklenmiş o nedenle yine karbon yazılım verildi.Dosyada VESTEL olarak yazıyor benim TV Toshiba Bir sorun olurmu yada fark edermi acaba?
Sizin tv ye daha önce Vestel karbon yazılım yüklenmiş o nedenle yine karbon yazılım verildi.
Toshiba yazılım istiyorsanız onaylayım.MB120 Toshiba V2.45.35 bu sürüm sanırım !
Doğrumudur?
bu model anakart'da reklamsız youtube izleme yöntemi var mı?
Apk yüklemesi yapılamayan bir modelde reklamsız youtube uygulamasını ancak Youtube premium ile kullanabilirsiniz.Yüklemek isterseniz güncel yazılım verildi açıklamasını okuyup yüklersiniz bir önceki yazımda da belirttiğim gibi bu tv ye apk yüklenmez.
Güncelleme yazılını nereden temin ettiniz?dostlar selam, televizyonumu 2.45.35.0'a güncelledikten sonra source'da tv kayboldu çözümünü bilen var mı acaba? yoksa bu sürümde uydu özelliği mi yok?