hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
dosya paylsim sitesine yükleyip linkini paylasin..nasıl paylaşacağımı bilmiyorum
dosya paylsim sitesine yükleyip linkini paylasin..nasıl paylaşacağımı bilmiyorum
dosya paylsim sitesine yükleyip linkini paylasin..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Modlama islemi ilgili bir problem yok,siz netflix güncellemesini yükleyin,siz en güncel olani yüklediniz sanirim.iki tane mevcutHocam ben dün bu attığınız yerdeki en güncel olanı yükledim zaten ama neden olmadı anlamadım
Modlama islemi ilgili bir problem yok,siz netflix güncellemesini yükleyin,siz en güncel olani yüklediniz sanirim.iki tane mevcut
hangisi sizin tv ye ait ise onu yükleyin.
17MB120-2.36.0 (Netflix)
17MB120 2.45.12.1 NETFLİX
ilk mesajda hangi tv ye hangi güncelleme yüklenecegi yaziyor,yüklü olan sürümle alakasi yok,bulamazsaniz servis menü resimini paylasin bakayim.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yüklediğim sürüm V.2.45.32.0 buna uygun olan netflix güncellemesi hangisi
ilk mesajda hangi tv ye hangi güncelleme yüklenecegi yaziyor,yüklü olan sürümle alakasi yok,bulamazsaniz servis menü resimini paylasin bakayim.
carbon olanlar sizin tv ye ait güncelleme yazilimi,eski sürüm dosyasi icinden kontrol ediniz.
Güncel karbon sürümü yüklemiştim.carbon olanlar sizin tv ye ait güncelleme yazilimi,eski sürüm dosyasi icinden kontrol ediniz.
Netflix olan sürümü yüklemeniz gerekiyor normalde sorun cikmamasi gerekir,sorun cikarsa da ful yazilim yüklersiniz düzelir.Güncel karbon sürümü yüklemiştim.
Eski sürümlerden mi yükleyeyim ? Eski sürüm yüklendiği zaman herhangi sıkıntı olmaz değil mi ?
profil dosyanizi paylasin bakayim hw ve sw profilönce netflix olanı yukledım sonra son sürümü yükledim netflix gitti ama olsun saten işim yok bence son sondur yanlız benım hdmı 3 ve hdmı 4 düzelmedi hala gözükmüyor yazılım yukseltınce olur dedım ama olmadı tamirden sonra kayboldular anlamadım acaba full yazılımlık biseymi
dosya paylasim sitesine yükleyip linkini burada paylasinnasıl paylaşcam hocam onu