Bu işlerden hiç anlamıyorum ne yazık ki sizin açıklamalarınız ile yükledim güzel oldu açıkcası? peki netflix olan sürümleri indirip yüklesem olur mu daha eski sürümleri mesela ? Benim için önemli olan netflix deNetfilix yüklenmez ,ama modlama ile açılır tabii SN desteği varsa ancak.Ben sevgili dostum hosbulduk etiketliyeyim ,sana daha kesin bilgi verir
Teşekkür ederim ,güle güle kullanBu işlerden hiç anlamıyorum ne yazık ki sizin açıklamalarınız ile yükledim güzel oldu açıkcası? peki netflix olan sürümleri indirip yüklesem olur mu daha eski sürümleri mesela ? Benim için önemli olan netflix de
Isdeyim yarin cevaplarim.Teşekkür ederim ,güle güle kullan
Ben modlama yapmıyorum artık ,bu konuda yeminliyim inan,ama netflix sürümü varmı yokmu onu da bilmiyorum,dediğim gibi dostum hosbulduk foruma giriş yaptığında kesin bir şeyler karalar,şimdilik elleme tvyi ,sanırım şimdi evde dinleniyor veya gece vardiyasındadır
linkteki konuda modlama ve güncelleme ile ilgili aciklama mevcut..Bu işlerden hiç anlamıyorum ne yazık ki sizin açıklamalarınız ile yükledim güzel oldu açıkcası? peki netflix olan sürümleri indirip yüklesem olur mu daha eski sürümleri mesela ? Benim için önemli olan netflix de
Hocam modlama ile ilgili bişey bulamadım linki paylaşabilir misiniz?linkteki konuda modlama ve güncelleme ile ilgili aciklama mevcut..
güncelleme yazilimlarinda hangi iyilestirmelerin oldugu bilgisi paylasilmiyor,bende 2.45.32.0 son sürüm yüklü.2.45.12.1 ile en son olan 2.45.32.0 olanın arasındaki fark ne benım tv tamirden geldi eski sürüm yüklemişler nete felan yavaş giriyor hangisini yükleyim
Hocam ben dün bu attığınız yerdeki en güncel olanı yükledim zaten ama neden olmadı anlamadımÖnemli - Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler
Konu bütünlüğünü sağlama acisindan yapılacak işlemleri farklı konularda arastirip yapmak yerine bu baslik altina topladim. Mb97/98 kartlara sahip tv ler cikan yeni bir güncelleme ile hem youtube hemde netflix sorunlarini gecici bir süre ile olsa da cözmüs görünüyor.Mb97/98 anakarta sahip cogu...tavsiyeforumu.com
Profil dosyanizi paylasir misiniz kontrol edeyim.Hocam ben dün bu attığınız yerdeki en güncel olanı yükledim zaten ama neden olmadı anlamadım
nasıl paylaşacağımı bilmiyorumProfil dosyanizi paylasir misiniz kontrol edeyim.