Hocam belirttiğiniz v3 yazılımını yükleyince eski sürüme geri dönülmüyor yorumlarını gördüm garanti bittiği için riske girmek istemedim.
Bu modelde kullanilan anakart mb100 cünki...benim televizyonda 55UA9400 anakart neden MB100 yazıyor.
CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER YUKARIDA AYNI TV İÇİN MB120 DENMİŞ O YÜZDEN SORDUM. NETFLİX NASIL YÜKLERİMBu modelde kullanilan anakart mb100 cünki...
Uygulama yüklenmiyor hic bir tv ye ,anakartiniz destekliyorsa modlama islemi ile aktif hale getirmeniz mümkün oluyor.Mb100 netflix konusunda sorunlu, modlama ile aktif hale getirilse de sadece stabil olan yazilimda uygulama calisiyor diye geri bildirim yapildi.Linkteki konuyu inceleyin,ayrica sizin anakartiniz icin olan güncelleme yazilimlarina göz atabilirsiniz.CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER YUKARIDA AYNI TV İÇİN MB120 DENMİŞ O YÜZDEN SORDUM. NETFLİX NASIL YÜKLERİM
İyi akşamlar. Nasıl yeni sürüm yükeyebikirimMB120 anakart kullanıcıları uzun zamandır yazılım bekliyordu ve ben'' geleceğini sanmam artık'' diyordum lakin Vestel beni şaşırttı. Aman en büyük hatalı varsayımlarımız böyle olsun
Eline sağlık F fikoloji
İyi akşamlar. Nasıl yeni sürüm yükeyebikirim
İlk sayfada yazılım linkine tikla güncel olani indir. Yine ilk sayfada core yükleme talimatı varİyi akşamlar. Nasıl yeni sürüm yükeyebikirim
Eski sürüm içindeki Netflix denedin mi ?iyi akşamlar arkadaşlar anakart mb120 v2.45.32.0 TV'de netflix uygulaması görünmüyor ama telefondan gönderdiğimde açılıyor ve video yükleme %25e gelince takılıyor.
mb120_carbon 2.45.32.0 dosyasını yükledim. tv'nin arayüzü değişti. telefondan netflix gönderdiğimde uygulama açılmıyor. direkt web sitesi açılıyor.
ne yapmam gerek?
bende regal 40r8070u tv var mb 120 v2.4.6.0 lı sizin dediğniz zip dosyalarını indiriyorum 2.45.12.1 NETFLİX.zip vb dosyalar açılmıyor bilgisyarda bi zip oluyor bir bin anlamadım ben en kısa yoldan nasıl atabilirim netflixiİlk sayfada yazılım linkine tikla güncel olani indir. Yine ilk sayfada core yükleme talimatı var
netflix olan yazilimi indirip "bin" olani yükleyeceksiniz zaten.. 2. alternatif modlama yapabilirsiniz ama bu islem daha uzun zaten..bende regal 40r8070u tv var mb 120 v2.4.6.0 lı sizin dediğniz zip dosyalarını indiriyorum 2.45.12.1 NETFLİX.zip vb dosyalar açılmıyor bilgisyarda bi zip oluyor bir bin anlamadım ben en kısa yoldan nasıl atabilirim netflixi
bende regal 40r8070u tv var mb 120 v2.4.6.0 lı sizin dediğniz zip dosyalarını indiriyorum 2.45.12.1 NETFLİX.zip vb dosyalar açılmıyor bilgisyarda bi zip oluyor bir bin anlamadım ben en kısa yoldan nasıl atabilirim netflixi