hocam profilleri nasıl alıcaz onu bilmiyorum
Profilinizde 2 hdmi görünüyordu ve netflix pasif durumdaydi düzelttim . Dosyayi zipden cikartip usb bellege dosyali sekilde koyun ve aldiginiz sekilde usb op ile geri yükleyin.sonucu paylasirsaniz sevinirim ..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yükledim hocam
hocam aynı sitedekilerimi indircem
siz yüklerken dosyanin isimini degistirmediniz degil mi? profiller benim düzellttigim sekilde ,dosya isimini degistirmeden "profile" ayni sekilde yüklemeniz gerekiyor.hocam yükledim olmadı hala aynı yeniden aldım dosyaları bakın diye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tv nizi kapatip fisini cekin sonra tekrar acin,eger hala aktif olmazsa factory reset yapabilirsiniz, bunu yaptiginiz zaman tüm ayarlarinizi yeniden yapmaniz gerekir veya yapmadan önce hotel mod da ayarlarinizi kaydedip kurulum sonrasi yüklemeniz mümkün.Forumda gerekli aciklama mevcutdegistirmedim hocam aynı şekilde yükledim ama olmadı hatta 5-6 sefer denedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
usb içinede boş bir şekilde yükledim
Islemi dogru yaptiysaniz yapmayacaksiniz reset yapacaksiniz veya kapattiktan sonra fisi cikartip sonra tekrar acacaksiniz.hocam daha profil felan yüklemicem dimi direk reset yapabilirim