MB120 TURKUAZ 3.47 YAZILIM-SUPER GORUNTU KALITESI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim TV MB120 anakart yaklaşık 6 aydır buradaki yazılımı kullanıyorum. Görüntü gerçekten güzel özellikle renkler çok canlı ama bu yazılımdan sonra
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ekran yansıtma özelliği bende çalışmıyor.
O bendede çalışmıyor.Başka yazılım var.Peki uygulamalarda netflix varmı

adam 50 kere sormuş netflix var mı diye birinizde cevap vermemişsiniz be kardeşim

Menü+1505 yaparak yükleyebilirsiniz,şimdiye kadar denediğim onlarca mb120 yazılım arasında en iyi görüntü kalitesine sahip yazılım.

Olası bir sorunda eski yazılımınıza dönmek gerekirse Full yazılıma ihtiyaç duyacağınızı unutmayın.

İyi forumlar

Edit:Alman bir forum üzerinden alınmıştır.Ado Hocamızın yazılımlarından değildir.Sadece meraklılar için paylaşılmıştır.

Edit: 11.08.2018 23:09

versiyon 3.49.2.170 Yayınlandı.

Kardeş yazılımı bulduğun alman sitesinin linkini yazarmısın

Sonunda :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yukarıda bir kullanıcı yok demiş kafam karıştı.
yok maalesef yok vireles display yada netfix istiyorsanız 245.120. Yazılım yukleyin

netflix var bu yazılımda ve kullanıyorum ama vireles display yok.

netflix var bu yazılımda ve kullanıyorum ama vireles display yok.
Nasıl iş bu aynı yazılım tv ye göremi değişiyor.Herkez farklı bişey söylüyor.Kimi var diyor kimi yok Wiraless tv nasıl yok tvye görüntü aktarmamı yok yoksa varda çalışmıyormu.

Menü+1505 yaparak yükleyebilirsiniz,şimdiye kadar denediğim onlarca mb120 yazılım arasında en iyi görüntü kalitesine sahip yazılım.

Olası bir sorunda eski yazılımınıza dönmek gerekirse Full yazılıma ihtiyaç duyacağınızı unutmayın.

İyi forumlar

Edit:Alman bir forum üzerinden alınmıştır.Ado Hocamızın yazılımlarından değildir.Sadece meraklılar için paylaşılmıştır.

Edit: 11.08.2018 23:09

versiyon 3.49.2.170 Yayınlandı.

link ölmüş

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeş yazılımı bulduğun alman sitesinin linkini yazarmısın

forum digitalfernsehen.de sitesinde bir kullanıcı paylaşmıştı.Bayağı zaman oldu.İlk mesajı editleyemiyorum.Link ölmüş.

Aktif Link. Full yazılım yoksa yüklemenizi tavsiye etmiyorum.Sadece deneme yanılma seven meraklılar için.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt