MB120 TURKUAZ 3.47 yazılımını 6 aydır kullanıyorum..... Ayrıca bu işlerden anlayan bir arkadaş Wiriless Display'e bir çare bulabilir miyiz. Kolay gelsin.
Derdime tercüman olmuşsunuz takipteyim
3.26.yazılım versiyonu ustü 2 tane yazılim çıktı 2 dede netflix wireles dısplay çalışmıyor.
Eğer önceki yazılımınızda wireles dısplay çalışıyorsa vede yüklediğiniz alman modeli tvnin yazılımında çalışmıyorsa ,o tvnin kartları aynı olsa bile yazılım farklı olabilir -denemiş ve kullanmış biri olarak- diyebilirim.Buradan demem şudur ki,kart aynı bile olsa elinizdeki tv ile yabancı tvnin tüm herşeyi birbirine uygun olmalı,usb slottan tutun hdmi sayısına kadar...
İşin aslı genelde uyar görünür,bu kez ekran boyutu uymaz,panel özelliği uymaz v.s v.s ,dediğim gibi,eğer önceden bu özellik varsa,tvden aldığınız SW profili toolbox ile açın,oradan
1- connectivity + sına tıklayın
2- onun en altındaki "WirelesDisplaySupport + " sına da tıklayın
3- sağ tarafta "dword enum" çift tıklayın ,oradaki "0x00000000" değerini 0x00000003" yapın,kaydedin çıkın
4- usb bellekte Profiles isimli klasör yaratın,kaydettiğiniz "mb120_swprofile.bin" isimli dosyayı klasöre kopyalayın(içine)
5- belleği tvye takın,menü+4725 yapıp,en alttaki "usb operations" sekmesine gelip kumandadan OK tuşuna basın
6-tvyi kumandadan kapat-aç yapın,olmadı tv fişini çekin,o da olmadı reset atın.
DİKKAT :
İlla olacak değildir,Bu işlemde sorumluluk size aittir,ben "nasıl yaparım (how to)" anlattım size.