mesajı şsifreli yazdım vestekler çatlasın diyeburada o simge yok benimde gülüşüm görsen haha?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tommy arkadaşımız exploiti çözen kişi değil mi frp tekneyi açan exploiti le başla işlerde yapılır ya![]()
mesajı şsifreli yazdım vestekler çatlasın diyeburada o simge yok benimde gülüşüm görsen haha?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tommy arkadaşımız exploiti çözen kişi değil mi frp tekneyi açan exploiti le başla işlerde yapılır ya![]()
evet teldeyim malumyasak var arabadayım bende kablo döşüyordum ??Standart simge bu ama,forumda var zaten,sen telden mi giriyorsun ki
![]()
Önemli - Vestel toolbox "Prime video" ve "Amazon Alexa" seçenekli toolbox dosyası...
I found an Aurora file, but I don't know which motherboard it belongs to. https://www.dosya.tc/server29/fewcty/aurora.zip.htmltavsiyeforumu.com
su an noel tatili burada en son pazartesi girmis..Tommy arkadaşımız exploiti çözen
Şimdi girer bakarlar mesajamesajı şsifreli yazdım vestekler çatlasın diye

arabaya şöle bişi yaptım dikiş makçnası motorunu fren pedalına düzenek çektim sisteme entegre etrimde sensor algılayınca köküne kadar aniden çekiyor onu düşünüyorum ms değeriniŞimi girer bakarlar mesaja
Araba bitmedimi daha![]()
buradan vedtele çağırımdır vestel akıllı araba işine girsin ?beni Ankara bulsunarabaya şöle bişi yaptım dikiş makçnası motorunu fren pedalına düzenek çektim sisteme entegre etrimde sensor algılayınca köküne kadar aniden çekiyor onu düşünüyorum ms değerini
Amman dur ,millet krize girecek sonraportal.zip deki portali hazirlayan kisiyi de konuya davet etsek mi?,toolbox kodlamasiyla ilgileniyordu..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

@chefau davet ettim bileAmman dur ,millet krize girecek sonra![]()
twitter kullanan varsa direk oradan msg atabilirOooo, saat 04:15 olmuş, fark etmedim bile ,iyi geceler diliyorum ,ben çıkıyorum artık ( @fikoloji ,bu sefer "hanım kızdı" yazmadım bakdavet ettim biletwitter kullanan varsa direk oradan msg atabilir
)Oooo, saat 04:15 olmuş, fark etmedim bile ,iyi geceler diliyorum ,ben çıkıyorum artık ( @fikoloji ,bu sefer "hanım kızdı" yazmadım bak)
aynı şekilde aurora.elf yoluda var onu demedim daha fakat usb içerisinden editlenmiş oalrak onunda çalışacağını düşünüyorum