Mb120 root

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Standart simge bu ama,forumda var zaten :ok ,sen telden mi giriyorsun ki :alala
evet teldeyim malumyasak var arabadayım bende kablo döşüyordum ??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hımm oda pek anlamamış

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Şimi girer bakarlar mesaja :haha1
Araba bitmedimi daha :durt
arabaya şöle bişi yaptım dikiş makçnası motorunu fren pedalına düzenek çektim sisteme entegre etrimde sensor algılayınca köküne kadar aniden çekiyor onu düşünüyorum ms değerini

arabaya şöle bişi yaptım dikiş makçnası motorunu fren pedalına düzenek çektim sisteme entegre etrimde sensor algılayınca köküne kadar aniden çekiyor onu düşünüyorum ms değerini
buradan vedtele çağırımdır vestel akıllı araba işine girsin ?beni Ankara bulsun

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
secure deamon dosyasını biraz inceledim şöyle birşey aklıma geldi :=) terminal ile bağlanın env komutunu verin orada uboot göreceksiniz demekki uboot var sistemde ayrıca
SECURITY=ON olarak gözükecek SECURITY=OFF KOMUTUNU VERİN sonra tekrar env ile bakın orada artık SECURITY=ON gözükmüyor

mesela operanın vendor içerisinde opera_dir klasöründen çalıştığını görüceksiniz

OPERA_DIR=/mnt/hd0a/opera_dir

komutunu verin tabi usb bellek takılı olması lazım tv ye

sonra tekrar env komutu verip kontrol edin yol değişti OPERA_DIR=/mnt/hd0a/opera_dir oldu ayrıca securit off ta =) şimdi vendor içerisinden opera dırı çekin usb içerisinde ana dizine kopyalayın artık oradan çalışıyor olacak opera :) aynı şekilde aurora.elf yoluda var onu demedim daha fakat usb içerisinden editlenmiş oalrak onunda çalışacağını düşünüyorum

şuan yaptığım test muazam bir hız artışı oldu tvnin browserın gerek sayfa yüklemesi olsun gerek video hızı olsun ayrıca opera dır içerisinde js dosyalarını editleyerek eklentileirn *.so uzantıları eklenerek browser güçlendirilip ek özellikler eklene bilir

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
deniyorum birazdan. yalniz teraspy teraspy bu konuyu kapali bir alana veya sadece belirli kisilere ve davet edilenlere özel mi yapsak, ayrica sayfa google translate ile okunacak türkcelere de dikkat etmek gerekiyor, ben türkcesini bile anlarken zorlaniyorum bazen :).@ytigi usb fat mi olacak?

Geri
Üst Alt