ytigi
VIP
- 4 Nis 2019
- 508
- 37
bunlar full yazılımı binwalk ile açarken lazım olanalr :P
bunlar full yazılımı binwalk ile açarken lazım olanalr :P
bu konuda ilk mesajinda ki videopaylaştığım video hanigisi root videosumu
adami konuya davet ettim anlamaya calisiyor,ben ne yaptigini anlamadim.Özelden anlasin ikiniz de programcisiniz anlarsiniz birbirinizin dilinden.
tşklr*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Anlamadım inanbunlar full yazılımı binwalk ile açarken lazım olanalr :P
Yiğit , Vu solo mu ,yoksa vu+ mı bu dosyaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2021/01/20 23:26:37 21F6B243 c (dvbapi) dvbapi channelcache loaded from /etc/tuxbox/config/oscam.ccache :P
OSCAM en son hoşbulduk attı tuxbox vusolo sanırım cw keyler enigmadan arakladım falan dvbapi başka 4kAnlamadım inan
Yiğit , Vu solo mu ,yoksa vu+ mı bu dosya
7zip programıyla bin lere sağ tıkaltıp crc sha sonra * tıklayınca keyleri veriyor bin açmak için gerekli olanAnlamadım inan
Yiğit , Vu solo mu ,yoksa vu+ mı bu dosya
Binwalk yazınca,bende "acaba" dedimOSCAM en son hoşbulduk attı tuxbox vusolo sanırım cw keyler enigmadan arakladım falan dvbapi başka 4k
7zip programıyla bin lere sağ tıkaltıp crc sha sonra * tıklayınca keyleri veriyor bin açmak için gerekli olan
binwalkla çok uğraştımda tam açamıyor bizimkilerin hasleri dğeişmişler şifrelemişler mstar default keyler deği l:(Binwalk yazınca,bende "acaba" dedim
Tar ile usbye yedek al tüm dosyaları yiğit ,sizde busybox içinde tat komutu var nasılsabinwalkla çok uğraştımda tam açamıyor bizimkilerin hasleri dğeişmişler şifrelemişler mstar default keyler deği l:(