ytigi
VIP
- 4 Nis 2019
- 515
- 37
bunlar full yazılımı binwalk ile açarken lazım olanalr :P
bunlar full yazılımı binwalk ile açarken lazım olanalr :P
bu konuda ilk mesajinda ki videopaylaştığım video hanigisi root videosumu
adami konuya davet ettim anlamaya calisiyor,ben ne yaptigini anlamadim.Özelden anlasin ikiniz de programcisiniz anlarsiniz birbirinizin dilinden.
tşklr*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Anlamadım inanbunlar full yazılımı binwalk ile açarken lazım olanalr :P
Yiğit , Vu solo mu ,yoksa vu+ mı bu dosyaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2021/01/20 23:26:37 21F6B243 c (dvbapi) dvbapi channelcache loaded from /etc/tuxbox/config/oscam.ccache :P
OSCAM en son hoşbulduk attı tuxbox vusolo sanırım cw keyler enigmadan arakladım falan dvbapi başka 4kAnlamadım inan
Yiğit , Vu solo mu ,yoksa vu+ mı bu dosya![]()
7zip programıyla bin lere sağ tıkaltıp crc sha sonra * tıklayınca keyleri veriyor bin açmak için gerekli olanAnlamadım inan
Yiğit , Vu solo mu ,yoksa vu+ mı bu dosya![]()
Binwalk yazınca,bende "acaba" dedimOSCAM en son hoşbulduk attı tuxbox vusolo sanırım cw keyler enigmadan arakladım falan dvbapi başka 4k
7zip programıyla bin lere sağ tıkaltıp crc sha sonra * tıklayınca keyleri veriyor bin açmak için gerekli olan
binwalkla çok uğraştımda tam açamıyor bizimkilerin hasleri dğeişmişler şifrelemişler mstar default keyler deği l:(Binwalk yazınca,bende "acaba" dedim![]()
Tar ile usbye yedek al tüm dosyaları yiğitbinwalkla çok uğraştımda tam açamıyor bizimkilerin hasleri dğeişmişler şifrelemişler mstar default keyler deği l:(