bin de apt yok şimdi arm v7 için linuxçekiyorum binden oraya atacağım wget nusyboz vskomutşarı çalıştıHome klasör ün yolu değiştirilebiliyor ise depolama ve uygulama alanı büyültülebilir
Tabi içinde ki sistem neyi ne kadar destekliyor o da önemli
Yükleme paketleri destekleniyor mu
apt-get update
apt-get upgrade
bu iki komuta tepki veriyor mu putty ile gidince
bin de apt yok şimdi arm v7 için linuxçekiyorum binden oraya atacağım wget nusyboz VS komutlar çalıştı cat passwd sudo yok su var depolama alanı sıkıntısı var usb taktım şimdi oradan olacak sanırım
bin de apt yok şimdi arm v7 için linuxçekiyorum binden oraya atacağım wget nusyboz vskomutşarı çalıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
usb klasörü vardı bende diyorum neden mnt ye hd0a koyılmuşta birde usb klasörü var diye demekki swap içisindede bazı dosyalar var değil mi?
home klasörünü değişmişler sanırım vendor galiba klasör ismi denedim dediğinizi boş içi kurulum yapmak için choromium denedim yeterli alan hatası aldım, usb yolu gösterdim ondanda lib hatası verdi acaba dosya sisteminden mi fat32 de şuan usbaslında önce home klasörüne odaklansan usb bir belleğe yeniden yol verip program kurmak için vs denemeler yapmak içinde olabilir di yada bir flash bellek mount edip opt klasörü gibide kullanabilirsin tabi orda da conf ve ini leri iyi düzenlemek gerekebilir hani bi ubuntu vs olsa daha fazla şeyler yapabiliriz ama tv içindeki oss ile hiç deneyimim yok