Bizim anakart kaç megabayt lık acabaanakartın modeli. telefon modelleri gibi düşünün b1 b2 b3 gibi hafıza ile alakalı bir durum değil MainBoard baş harfleri sanırım
Bizim anakart kaç megabayt lık acabaanakartın modeli. telefon modelleri gibi düşünün b1 b2 b3 gibi hafıza ile alakalı bir durum değil MainBoard baş harfleri sanırım
Bizim anakart kaç megabayt lık acaba
Teşekkürler kardeş keşke medion menülü yazılım benim tvye olsada yüklesem menü resimleri çok güzelonu bilmiyorum hocam nand flash nedir ram nedir kartın üretici firmasını bulmak lazım bunları bilmek için
Hocam baktım ama medion mb211 bulamadımTeşekkürler kardeş keşke medion menülü yazılım benim tvye olsada yüklesem menü resimleri çok güzel
Teşekkürler kardeş bu arada medion menülü yazılımı nereden hangi forumdan bir buldunHocam baktım ama medion mb211 bulamadım
medion un kendi sitesindenTeşekkürler kardeş bu arada medion menülü yazılımı nereden hangi forumdan bir buldun
Teşekkürler kardeşmedion un kendi sitesindenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kardeş bu medion menülü yazılımda kanallistesi nasıl sağtaraftamı soldamı kalıyor resim yüklermisin zahmet olmazsa birazda tvye uzak dur uzaktan çek menü resimlei çok güzel keşke benim tvyede uyarlansa bu yazılım bende kullanabilsem forumda varmı bu yazılımı mb 211 tvye uyarlayabilecek aradaş çok süper olurHerkese selam eder konuyu uzatmadan yazacağım. Tvnin siyah ekranından sıkıldığım için farklı yazılımlar arayışına girmiştim en kolay yoldan medion dosyalarına ulaştım link ve resimler aşağıda. Ama öncelikle modlama yaptıysanız varsayılan ayarlara dönmenizi tavsiye ederim sadece yazılım veya sadece smart portal olarak kullanılabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Medion smart portalı kullanmak isteyenler için swprofile dosyasından sırasıyla "config-connectivity-portal-portalmode-hex ini 0x00000002 yapıp sonra "config-customer-name-name" kısmında VESTEL yazan yeri MEDION yapıp kaydedin.
S
kardeş bu medion menülü yazılımda kanallistesi nasıl sağtaraftamı soldamı kalıyor resim yüklermisin zahmet olmazsa birazda tvye uzak dur uzaktan çek
teşekkürler kardeş tvnin tam ortasındamı listeyi
Hayır yoksmart menude vewd var mı