anakart modeli nedir ?İyi günler seg 43sc7600 model tv var internette video izlenmiyor birde netfelix yüklenmiyor yardimci olurmusunuz
anakart modeli nedir ?İyi günler seg 43sc7600 model tv var internette video izlenmiyor birde netfelix yüklenmiyor yardimci olurmusunuz
Teşekkürler paylaşım için , bu arada belki saçma bir soru olacak ama Name bölümüne melesa açılış isimi REGAL yerine kendi ismimizi yazsak açılış ismi değişir mi sayın D Labnet : sanırım değişmez Regal ile ilgili alt klasörlere bağlı diğer alt dizinlere göre tv açılıyor galiba :confused:
çok güzel görünümüHerkese selam eder konuyu uzatmadan yazacağım. Tvnin siyah ekranından sıkıldığım için farklı yazılımlar arayışına girmiştim en kolay yoldan medion dosyalarına ulaştım link ve resimler aşağıda. Ama öncelikle modlama yaptıysanız varsayılan ayarlara dönmenizi tavsiye ederim sadece yazılım veya sadece smart portal olarak kullanılabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Medion smart portalı kullanmak isteyenler için swprofile dosyasından sırasıyla "config-connectivity-portal-portalmode-hex ini 0x00000002 yapıp sonra "config-customer-name-name" kısmında VESTEL yazan yeri MEDION yapıp kaydedin.
S
-Menü de renkli olsaydı iyi olurdu ayrıca ses kısma ve arttırma simgeleri iyi değil biraz çakma gibi duruyor benim görüşümsağol hocam
teşekkürlerHerkese selam eder konuyu uzatmadan yazacağım. Tvnin siyah ekranından sıkıldığım için farklı yazılımlar arayışına girmiştim en kolay yoldan medion dosyalarına ulaştım link ve resimler aşağıda. Ama öncelikle modlama yaptıysanız varsayılan ayarlara dönmenizi tavsiye ederim sadece yazılım veya sadece smart portal olarak kullanılabilir.
Medion smart portalı kullanmak isteyenler için swprofile dosyasından sırasıyla "config-connectivity-portal-portalmode-hex ini 0x00000002 yapıp sonra "config-customer-name-name" kısmında VESTEL yazan yeri MEDION yapıp kaydedin.
S
Bunu yükledikten sonra tv kendine geldi...Herkese selam eder konuyu uzatmadan yazacağım. Tvnin siyah ekranından sıkıldığım için farklı yazılımlar arayışına girmiştim en kolay yoldan medion dosyalarına ulaştım link ve resimler aşağıda. Ama öncelikle modlama yaptıysanız varsayılan ayarlara dönmenizi tavsiye ederim sadece yazılım veya sadece smart portal olarak kullanılabilir.
S
Bu beni çok güldürdü inan,Allah da seni güldürsün,demek REGAL yerine isim yazmak istiyorsunTeşekkürler paylaşım için , bu arada belki saçma bir soru olacak ama Name bölümüne melesa açılış isimi REGAL yerine kendi ismimizi yazsak açılış ismi değişir mi sayın D Labnet : sanırım değişmez Regal ile ilgili alt klasörlere bağlı diğer alt dizinlere göre tv açılıyor galiba :confused: