catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 41
pardon hocam neye izin vereyim ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
lınke tıklayınca bu gelıyo
pardon hocam neye izin vereyim ?
hocam mb100 denedim çalışıyor mb120 ile ben kapattım bir arkadaş olumsuz döndüğü için ayrıca siz benim kart mb130 demişsiniz size zaten ikiside olmazZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
lınke tıklayınca bu gelıyo
aynen 130 ama belki çalışır diye denemek istemiştimhocam mb100 denedim çalışıyor mb120 ile ben kapattım bir arkadaş olumsuz döndüğü için ayrıca siz benim kart mb130 demişsiniz size zaten ikiside olmaz
yok hocam boşa deneme çalışmaz bir de elinde full yazılım yoksa tv siz kalırsın ?aynen 130 ama belki çalışır diye denemek istemiştim
:redface::redface:yok hocam boşa deneme çalışmaz bir de elinde full yazılım yoksa tv siz kalırsın ?
ne demek hocam ?:redface::redface:
ne dıyosuuuuunn.
iyiki inmemiş o zaman dosya
eyvallah saolasın
olmaz hocamKardeş bu yazılım mb211 tvye olurmu
Kartınız mb211 olduğu için olmazcihaz bu
Şu mb211 anlayamadım bu mb211 megabayt anlamındamı yoksa farklı bişeymi benim tv deki anakart kaç megabayt oluyorKartınız mb211 olduğu için olmaz
anakartın modeli. telefon modelleri gibi düşünün b1 b2 b3 gibi hafıza ile alakalı bir durum değil MainBoard baş harfleri sanırımŞu mb211 anlayamadım bu mb211 megabayt anlamındamı yoksa farklı bişeymi benim tv deki anakart kaç megabayt oluyor