Değişikliği her zaman sevmişimdir abi ?İsim ve resim değişmiş,iyi olmuş :smile:
Değişikliği her zaman sevmişimdir abi ?İsim ve resim değişmiş,iyi olmuş :smile:
Biliyorum,biliyorum hadi konuyu dağıtmıyayım :smile:Değişikliği her zaman sevmişimdir abi ?
Olacağını sanmıyorum,MB100 için çünküMb 96 için olur mu ?
kartınız mb100 ise elinizde full yazılım da varsa deneyebilirsinizÇalışma çok güzel bence. Umarım bizim jvc ye de uygulanıyodur.
Yarın bakarım artık. Kartım ne ve yazılım ful mü değilmikartınız mb100 ise elinizde full yazılım da varsa deneyebilirsiniz
sizden bir ricam olsun o zaman zahmet olmazsa hwprofile ve swprofile dosyanızı gönderebilirmisiniz bir de jvc nin smart portalına bakmak isterim.Yarın bakarım artık. Kartım ne ve yazılım ful mü değilmi
sizden bir ricam olsun o zaman zahmet olmazsa hwprofile ve swprofile dosyanızı gönderebilirmisiniz bir de jvc nin smart portalına bakmak isterim.
Senin profil seçeneklerinde çıkmıyormu jvs seçeneği?sizden bir ricam olsun o zaman zahmet olmazsa hwprofile ve swprofile dosyanızı gönderebilirmisiniz bir de jvc nin smart portalına bakmak isterim.
Hw sw profil nedir.
Senin profil seçeneklerinde çıkmıyormu jvs seçeneği?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir txt dosyası yarat,adını "DownloadProfile.mbxxx" olarak değiştir,usb belleğe at,belleği tv tak ve menü+4725 ile usb oprations gelip OK bas,belleği kontrol et,içinde dosyalar olacak birkaç tane,onları sıkıştır (ziple), dosya.co siteye yükle ve burada link ver :smile:
NOT: DownloadProfile.mbxxx yazan yerdeki xxx yerine senin kart numaranı yazacaksın
pardon hocam neye izin vereyim ?D Labnet izin vermen gerekli.