Ailece aynı durumdayız.bu nasıl soğuk algındır arkadaş.! Tüm sinülerim biranda doldu şarıl şarıl akmasına rağmen başım çatlıyor. Yokmu dur bunun çözümü....
Ailece aynı durumdayız.
Vücutta kırgınlık, ağrı, sızı hiçbirşey yok fakat sinüslerim fekalat durumda o kadar doluki kaç 1 haftadır sürekli akıp, yıkama yapıp boşaltmam rağmen baskı yapıyorYeni virüs,e yakalanmışsın kardeşim bir çok kişide aynı durum var hastaneye gidip serum yemen lazım çok geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah

Başkan aynı sorun bende de vardı. Hatta benim haftada beş gün kesintisiz başım ağrırdı. "Kırlangıç otu" diye bir ot duydunuz mu? Keşke yakın olsak ben size üç seans yapsam Allaha şükür bir şeyiniz kalmaz. Ben yaklaşık 9 aydır bu illetten kurtuldum. Ben özel olarak Konya ilinde bu işle uğraşan Cengiz amca var ona gittim ve yaptırdım. Dönüşte de iki saksı bu ottan aldım geldim. Şuan evimde kendime uyguluyorum, isteyen herkese yapıyorum, kendimde çoğaltmaya başladım. İsteyen olursa vereceğim.bu nasıl soğuk algındır arkadaş.! Tüm sinülerim biranda doldu şarıl şarıl akmasına rağmen başım çatlıyor. Yokmu dur bunun çözümü....
Sinüslerim çok rahat boşalıyor sorun ameliyat sürecinin etkisi mi, gribal enfeksiyon geçirdim ondan mi tam anlamadım.Başkan aynı sorun bende de vardı. Hatta benim haftada beş gün kesintisiz başım ağrırdı. "Kırlangıç otu" diye bir ot duydunuz mu? Keşke yakın olsak ben size üç seans yapsam Allaha şükür bir şeyiniz kalmaz. Ben yaklaşık 9 aydır bu illetten kurtuldum. Ben özel olarak Konya ilinde bu işle uğraşan Cengiz amca var ona gittim ve yaptırdım. Dönüşte de iki saksı bu ottan aldım geldim. Şuan evimde kendime uyguluyorum, isteyen herkese yapıyorum, kendimde çoğaltmaya başladım. İsteyen olursa vereceğim.
3 gündür kullanıyorum hafifleme var gibi.Sota
Çok geçmiş olsun. Çok klişe olacak ama, aferin sinüs denedin mi? Normalde ilaç önermenin doğru olmadığına inananlardanım da, bu "OTC grubu ilaç" olduğu için yazdım gitti. Burun amaliyatının da nekahat dönemi çetrefillidir, sabırlar dilerim.
Tekrar çok geçmiş olsun. Ayrıca bu otun Migren, Sinüzit ve baş ağrısında çok etkili olduğunu söyleyebilirim. Göz kusurlarını gidermede de çok faydası var. Ben yaklaşık 25 yıldır gözlük kullanıyordum bu ot sayesinde gözlükten de kurtuldum. Haftada bir defa yapmak yeterli oluyor, uygulaması da çok basit. Çalıştığım yerde de 50-60 kişiye uyguladık ve hepsi de Allah'a şükür baş ağrısından kurtuldular.Sinüslerim çok rahat boşalıyor sorun ameliyat sürecinin etkisi mi, gribal enfeksiyon geçirdim ondan mi tam anlamadım.
Günde 4-5 defa temizlik yapmama rağmen 1 haftadır bitmiyor.
Yabani kavun, domates derler kimi yerde cırtatanda denir.
Bunun suyunuda sulandırıp buruna damlatılır biraz risklidir ama etkisi kesindir.
3 gündür kullanıyorum hafifleme var gibi.
özelden konuşalım detaylı bilgi lazım olacak gibi.Tekrar çok geçmiş olsun. Ayrıca bu otun Migren, Sinüzit ve baş ağrısında çok etkili olduğunu söyleyebilirim. Göz kusurlarını gidermede de çok faydası var. Ben yaklaşık 25 yıldır gözlük kullanıyordum bu ot sayesinde gözlükten de kurtuldum. Haftada bir defa yapmak yeterli oluyor, uygulaması da çok basit. Çalıştığım yerde de 50-60 kişiye uyguladık ve hepsi de Allah'a şükür baş ağrısından kurtuldular.
Tamamözelden konuşalım detaylı bilgi lazım olacak gibi.

Emmiİyileştiğim an buradayım sevgili gençler![]()

hep birlikte nice senelere. Bayağıdır seni aramızda göremedikMutlu, sağlıklı, huzurlu seneler gençler![]()

malum iş güç koşturmaca hep aynı tantana.. daha çok çalışıp patrona daha çok kazandırmak için çabalıyoruzhep birlikte nice senelere. Bayağıdır seni aramızda göremedik![]()