Maksat muhabbet olsun ...

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
934
51
Bitirince bir foto isterim artık :)
Valla iş yavaş ilerliyo. Kesimcinin hıyarzanlığı yüzünden arkalıkları bi marangoz arkadaş ben keserim demişti. Onun da babası rahatsızlanmış. Ebatlamacı bazı parçaları yanlış bantlamış, kimilerinde (sıkıntı çıkarmasa da) boyutlar hatalı (ama keyif kaçırıyor) vs vs. Şimdilik eskiz ilen idare et Emmisi. Bu arada masa altındaki zulalı konsol bitti. Ama dediğim gibi arkalıklar olmadığı için çekmece tabanları falan hep yarım ve yamalak.

Eskiz:

hede.jpg

Edi Büdü: Eskizdeki bi çok ölçü değişse de bu minvalde bir şey çıkacak.
Toplam 4 plakadan bu oda, hole 71x205 bir ayakkabılık ile 170cm bi duvar tip raflı askılık, 170lik bi tv ünitesi ve 3 lü zigon takımı çıkardım :sirit

Son düzenleme:
osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,384
61
Yeni virüs,e yakalanmışsın kardeşim bir çok kişide aynı durum var hastaneye gidip serum yemen lazım çok geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,540
Ailece aynı durumdayız.
Yeni virüs,e yakalanmışsın kardeşim bir çok kişide aynı durum var hastaneye gidip serum yemen lazım çok geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah
Vücutta kırgınlık, ağrı, sızı hiçbirşey yok fakat sinüslerim fekalat durumda o kadar doluki kaç 1 haftadır sürekli akıp, yıkama yapıp boşaltmam rağmen baskı yapıyor

Önceki haftada burun ameliyatı olmuştum burunlada fazla oynamıyorum çıldırmak üzereyim :tara

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
934
51
Sota Sota
Çok geçmiş olsun. Çok klişe olacak ama, aferin sinüs denedin mi? Normalde ilaç önermenin doğru olmadığına inananlardanım da, bu "OTC grubu ilaç" olduğu için yazdım gitti. Burun amaliyatının da nekahat dönemi çetrefillidir, sabırlar dilerim.

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
676
56
bu nasıl soğuk algındır arkadaş.! Tüm sinülerim biranda doldu şarıl şarıl akmasına rağmen başım çatlıyor. Yokmu dur bunun çözümü....
Başkan aynı sorun bende de vardı. Hatta benim haftada beş gün kesintisiz başım ağrırdı. "Kırlangıç otu" diye bir ot duydunuz mu? Keşke yakın olsak ben size üç seans yapsam Allaha şükür bir şeyiniz kalmaz. Ben yaklaşık 9 aydır bu illetten kurtuldum. Ben özel olarak Konya ilinde bu işle uğraşan Cengiz amca var ona gittim ve yaptırdım. Dönüşte de iki saksı bu ottan aldım geldim. Şuan evimde kendime uyguluyorum, isteyen herkese yapıyorum, kendimde çoğaltmaya başladım. İsteyen olursa vereceğim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,540
Başkan aynı sorun bende de vardı. Hatta benim haftada beş gün kesintisiz başım ağrırdı. "Kırlangıç otu" diye bir ot duydunuz mu? Keşke yakın olsak ben size üç seans yapsam Allaha şükür bir şeyiniz kalmaz. Ben yaklaşık 9 aydır bu illetten kurtuldum. Ben özel olarak Konya ilinde bu işle uğraşan Cengiz amca var ona gittim ve yaptırdım. Dönüşte de iki saksı bu ottan aldım geldim. Şuan evimde kendime uyguluyorum, isteyen herkese yapıyorum, kendimde çoğaltmaya başladım. İsteyen olursa vereceğim.
Sinüslerim çok rahat boşalıyor sorun ameliyat sürecinin etkisi mi, gribal enfeksiyon geçirdim ondan mi tam anlamadım.
Günde 4-5 defa temizlik yapmama rağmen 1 haftadır bitmiyor.

Yabani kavun, domates derler kimi yerde cırtatanda denir.
Bunun suyunuda sulandırıp buruna damlatılır biraz risklidir ama etkisi kesindir.

Sota Sota
Çok geçmiş olsun. Çok klişe olacak ama, aferin sinüs denedin mi? Normalde ilaç önermenin doğru olmadığına inananlardanım da, bu "OTC grubu ilaç" olduğu için yazdım gitti. Burun amaliyatının da nekahat dönemi çetrefillidir, sabırlar dilerim.
3 gündür kullanıyorum hafifleme var gibi.

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
676
56
Sinüslerim çok rahat boşalıyor sorun ameliyat sürecinin etkisi mi, gribal enfeksiyon geçirdim ondan mi tam anlamadım.
Günde 4-5 defa temizlik yapmama rağmen 1 haftadır bitmiyor.

Yabani kavun, domates derler kimi yerde cırtatanda denir.
Bunun suyunuda sulandırıp buruna damlatılır biraz risklidir ama etkisi kesindir.

3 gündür kullanıyorum hafifleme var gibi.
Tekrar çok geçmiş olsun. Ayrıca bu otun Migren, Sinüzit ve baş ağrısında çok etkili olduğunu söyleyebilirim. Göz kusurlarını gidermede de çok faydası var. Ben yaklaşık 25 yıldır gözlük kullanıyordum bu ot sayesinde gözlükten de kurtuldum. Haftada bir defa yapmak yeterli oluyor, uygulaması da çok basit. Çalıştığım yerde de 50-60 kişiye uyguladık ve hepsi de Allah'a şükür baş ağrısından kurtuldular.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,540
Tekrar çok geçmiş olsun. Ayrıca bu otun Migren, Sinüzit ve baş ağrısında çok etkili olduğunu söyleyebilirim. Göz kusurlarını gidermede de çok faydası var. Ben yaklaşık 25 yıldır gözlük kullanıyordum bu ot sayesinde gözlükten de kurtuldum. Haftada bir defa yapmak yeterli oluyor, uygulaması da çok basit. Çalıştığım yerde de 50-60 kişiye uyguladık ve hepsi de Allah'a şükür baş ağrısından kurtuldular.
özelden konuşalım detaylı bilgi lazım olacak gibi.

Geri
Üst Alt